لیگ بیست و پنجم فوتبال کشور؛ هفته هشتم
شکست گاندوها مقابل پرسپولیس/هاشمیان در دوراهی ماندن یا رفتن
تهران (پانا) - تیم فوتبال ذوب آهن مقابل پرسپولیس شکست خورد.
تیم فوتبال پرسپولیس تهران از هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور از ساعت ۱۷ در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف ذوب آهن رفت.
پرسپولیسیها دقایق اولیه بازی را محکم شروع کردند، حملاتی بر روی دروازه گاندوها داشتند. متاسفانه این حملات تا دقیقه ۱۷ این بازی منجر به گل نشد.
یکی از اتفاقات مهم این بازی مصدومیت امید عالیشاه ود که کاپیتان پرسپولیسیها از بازی خارج شد و جای خود را به اورونوف داد.
تا دقیقه ۳۵ این بازی حملات دو تیم بر روی دروازه یکدیگر ثمری نداشت.
پرسپولیسیها در دقیقه ۳۷ توسط محمد عمری با یک ضربه دیدنی از پشت محوطه جریمه ذ وب آهن اولین گل را به ثمر رساند و شادی وحید هاشمیان و کادر فنی و هواداران پرسپولیس را به همراه داشت.
دو تیم با گل محمد عمری و برد یک نیمهای پرسپولیس به رختکن رفتند.
پرسپولیسیها باز هم نیمه دوم را طوفانی آغاز کردند. تا دقیقه ۶۰ این بازی پرسپولیسیها برای زدن گل دوم تلاش کردند و ذوبیها هم موقعیتهایی داشتند که با واکنش زیبای پیام نیازمند منجر به گل نشد.
در دقیقه ۶۰ این بازی ضربه سر بازیکن ذوب آهن از کنار قفس آهنین پرسپولیس به بیرون رفت.
دقیقه ۷۰ این بازی ضربه بازیکن تیم فوتبال ذوب آهن به تیرک دروازه پرسپولیس اصابت کرد و ثمری برای گاندوها نداشت و در نقطه مقابل اورونوف جای خود را به خدابندهلو داد.
دقیقه ۷۸ محمدحسین صادقی به جای محمد عمری و یعقوب براجعه به جای سرژ اوریه وارد زمین شدند.
دقیقه ۸۱ پای علی علیپور به گلزنی باز شد و پرسپولیسیها با نتیجه دو بر صفر از گاندوها پیش افتادد.
تا دقیقه ۹۰ این بازی گاندوها موفق به جبران گلهای دریافتی از پرسپولیس نشدند. پرسپولیسیها برنده دیدار خانگی معرفی شدند. پرسپولیسیها با پیروزی به استقبال بازی با تیم فوتبال تراکتور رفتند.
ارسال دیدگاه