رونمایی از طرحهای سرمایهگذاری شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور
افزایش سرانه اماکن ورزشی با ۲۰ همت سرمایهگذاری بخش خصوصی
تهران (پانا) - برای نخستین بار، طرحهای سرمایهگذاری شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور در فستیوال «معماری و مردم» با رویکرد تندرستی و ارتقای نشاط اجتماعی شهروندان رونمایی شد.

هشتمین دوره جشنواره «معماری و مردم» با محوریت تندرستی و ارتقای نشاط اجتماعی همزمان با هفته تربیت بدنی و ورزش، از شب گذشته در مجموعه فرهنگی و ورزشی انقلاب آغاز شد. در این جشنواره، برای نخستین بار از طرحهای سرمایهگذاری این شرکت رونمایی شد.
طرحهای سرمایهگذاری شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور شامل احداث هتل چهارستاره جدید، سالن اسکیت، صخرهنوردی، آکادمی ورزشهای ساحلی، مرکز پزشکی و ورزشی، سالن چندمنظوره، مرکز ورزشهای بومی و محلی و رایانهای، استخر چهار فصل و سایر امکانات است که با مشارکت بخش خصوصی در مجموعههای ورزشی آزادی، شهید شیرودی و انقلاب اجرا خواهد شد.
ارسال دیدگاه