برنامه فلیک برای آشتی «رشفورد» با توپ

سرمربی بارسا: رشفورد از هم‌تیمی‌هایش عقب‌تر است

تهران(پانا) - رشفورد در پیروزی ۱-۳ بارسلونا مقابل ویسل کوبه در ژاپن به‌ عنوان بازیکن تعویضی در نیمه دوم وارد زمین شد

کد مطلب: ۱۵۹۰۱۶۷
لینک کوتاه کپی شد
برنامه فلیک برای آشتی «رشفورد» با توپ

فلیک در واکنش به تعویض این بازیکن ۲۷ ساله در دقیقه ۷۸ تأیید کرد: این بازیکن قرضی منچستریونایتد از نظر آمادگی در حال حاضر از هم‌تیمی‌هایش عقب‌تر است.

این بازیکن، با قرارداد قرضی یک‌ ساله به بارسلونا پیوسته است. این باشگاه بند خریدی به ارزش ۳۰ میلیون یورو در قرارداد او دارد. او زمان کمی برای تاثیرگذاری در خط حمله داشت؛ اما بارسلونا با گل‌های اریک گارسیا، رونی بردغجی و پدرو فرناندز به راحتی به پیروزی رسید و مشکلی از این بابت نداشت.

فلیک پس از پایان این بازی درباره مدت زمان حضور رشفورد در زمین، گفت: او یک هفته از بقیه عقب‌تر است. این بازیکن به اندازه کافی با توپ تمرین نکرده است؛ ما می‌خواهیم مراقب او باشیم. بازی بسیار خوبی بود، یک آزمون خوب برای ما بود. ۳۰ دقیقه اول فوق‌العاده بود. بعد از آن کمی کنترل بازی را از دست دادیم.

اما در نیمه دوم هم خیلی خوب بود. من از عملکرد تیمم کاملاً راضی هستم؛ کاری که آنها با توپ می‌کردند و نحوه پرس کردن‌شان واقعاً جالب بود. می‌توان فهمید که آنها ایده روشنی برای فوتبال بازی کردن دارند و این ایده مشابه ایده ماست.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار