ماندگاری زاهدی در جمع ساموراییها؛ حضور در ترکیب اصلی آویسپا فوکوکا
تهران(پانا) -مهاجم ایرانی آویسپا فوکوکا در فهرست نفرات تیمش مقابل گیراوانز کیتاکیوشو حضور دارد.

در یکی از مسابقات مرحله یکشانزدهم نهایی جام امپراتوری ژاپن، تیم فوتبال آویسپا فوکوکا که شهاب زاهدی را دوباره در لیست بازیکنانش دارد، از ساعت ۱۳:۳۰ امروز (به وقت ایران) در ورزشگاه بست دنکی مقابل تیم دسته سومی گیراوانز کیتاکیوشو قرار میگیرد.
ترکیب آویسپا فوکوکا برای این دیدار نه چندان دشوار در حالی اعلام شده که آنها فقط یک بازیکن لژیونر در جمع نفرات اصلی دارند و سرمربی این تیم ترجیح داده بازیکنان کلیدی خود را روی نیمکت قرار بدهد و در صورت نیاز وارد زمین کند که شهاب زاهدی نیز در این جمع حضور دارد.
شهاب زاهدی که در دو مسابقه فصل گذشته جام امپراتوری ژاپن دو گل به ثمر رساند، پس از عبور سریع از روزهای مصدومیت دوباره به لیست آویسپا فوکوکا رسیده و در مسابقه امروز مقابل گیراوانز کیتاکیوشو در لیست نفرات تیمش دیده میشود.
ستاره ایرانی آویسپا فوکوکا که در فصل جاری جی لیگ ۱۵ بازی انجام داد، اما پس از آن بهخاطر انجام عمل فتق به ایران آمده و به دلیل جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی نتوانسته بود به ژاپن برود، در بازگشت به این کشور دوباره در فهرست مسابقات قرار گرفته و امیدوار به حضور مقابل گیراوانز کیتاکیوشو است.
ارسال دیدگاه