برگزاری جلسه فدراسیون فوتبال برای VAR در ورزشگاه آزادی
تهران(پانا) -سالن روابط عمومی فدراسیون میزبان نمایندگان صدا و سیما و مسوولان شرکت توسعه و تجهیز در خصوص استفاده از دوربین های VAR در ورزشگاه آزادی بود.

مسوولان صدا و سیما به همراه نماینده شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی برای تعیین جانمایی دوربینهای VAR در ورزشگاه آزادی ظهر امروز با دعوت مسوولان فدراسیون در سالن روابط عمومی تشکیل جلسه دادند.
در این جلسه موارد فنی مختلف برای ارتباط بدون مشکل دوربینها با اتاق داوران VAR مورد بحث قرار گرفت. همچنین محل قرار گیری دوربینها طبق استانداردهای مورد تأیید AFC نیز مورد صحبت بود.
محسن حکیم مسوول دپارتمان VAR فدراسیون در خصوص این جلسه گفت: جلسه خوبی برگزار شد که به زیرساخت و بسترهای فیبر نوری ورزشگاه حهت اتصال موقعیتهای دوربین به اتاق VAR اختصاص داشت.
سرپرست دپارتمان VAR درباره اهمیت استفاده از بهترین تجهیزات در ورزشگاه آزادی تأکید کرد: با توجه به وسعت استادیوم آزادی و نیاز اتصال ماشین واحد سیار به اتاق VAR مقرر شد، از بهترین تجهیزات نظیر فیبر نوری استفاده شود. قرار شد، همزمان با روند بازسازی ورزشگاه آزادی موارد مورد تاکید برای دوربینهای VAR نیز فراهم شود، تا بازیهایی که میزبانیاش در این استادیوم خواهد بود، با بهترین شرایط پخش و مورد بررسی داوران در اتاق VAR و تماشاگران تلویزیونی قرار بگیرد.
ارسال دیدگاه