پایتخت میزبان ملیپوشان تیمهای بسکتبال با ویلچر مردان و زنان
تهران(پانا) - اردوی تیمهای ملی بسکتبال با ویلچر مردان و بسکتبال با ویلچر زنان از امروز آغاز شد.

دومین مرحله از اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر مردان برای آمادگی حضور در بازیهای پاراآسیایی آیچی-ناگویا۲۰۲۶ و چهارمین مرحله از اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر زنان در رده جوانان برای حضور در بازیهای پاراآسیایی جوانان دبی ۲۰۲۵ و در رده بزرگسالان برای مسابقات قهرمانی جهان آفریقای جنوبی ۲۰۲۵ از امروز به میزبانی کمپ تیمهای ملی جانبازان و توان یابان آغاز شد و تا ۲۶ تیر ادامه خواهد داشت.
در بخش مردان ایمان بگ زاده، محسن بیگدلی، محمد رزاقی، مهدی قربانی، محسن طلوعی، محمد محمد نژاد، رضا عیوضی، وحید سعادت پور، مرتضی عابدی، محمد حسن سیاری، مهدی عباسی، جلیل قرنجیک، عرفان بخشنده، فالح عیاشی، فرهاد زبرجدی و امیررضا احمدی ملی پوشان دعوت شده به این اردو هستند.
تمرینات زیر نظر بهروز سلطانی سرمربی و عادل طرفی مربی تیم ملی برگزار انجام میشود و فراز یزدانی مربی بدن ساز، علیرضا بهجت آنالیزور و حجت الاسلام و المسلمین احمد داعی به عنوان مربی فرهنگی در کنار ملی پوشان حضور دارند و سرپرستی این اردو را نیز احمد شکری بر عهده دارد.
در بخش بانوان، مهسا سعادت، رقیه صالحی، مهدیه روحانی، فاطمه مولایی، رقیه امیری، زهرا حبیبی و زهرا نصری ملی پوشان دعوت شده به اردو هستند که تمرینات خود را زیر نظر آزاده همایون پور مربی تیم ملی انجام میدهند.
زهره سعیدی به عنوان مربی فرهنگی در کنار ملی پوشان حضور دارد و سرپرستی اردو نیز بر عهده زهرا نوری است.
ارسال دیدگاه