واکنش پولادگر به جنایات رژیم صهیونی؛
پولادگر: رژیم صهیونیستی یک غده سرطانی است و باید نابود شود
تهران(پانا)- نایب رئیس کمیته ملی پارالمپیک گفت: به تعبیر حضرت امام (ره)، رژیم صهیونیستی یک غده سرطانی است و اگر این غده جدا نشود، همه میدانیم چه بلایی سر جامعه جهانی میآورد.

سیدمحمد پولادگر درباره تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران، اظهار داشت: در کوتاهترین زمان ممکن جواب این پلیدیها داده شد. نیروهای قدرتمند نظامی و ولی امر ما رهبر معظم انقلاب فرمان دادند که این پلیدی و ناجوانمردی جواب داده شود.
نایب رئیس کمیته ملی پارالمپیک گفت: خداراشاکریم که قدرت، عزت و توانمندی در وجود نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و امروز با اقتدار جواب این رژیم غاصب را دادیم. به تعبیر حضرت امام (ع) رژیم صهیونیستی یک غده سرطانی است و اگر این غده از همه جامعه جدا نشود، همه میدانیم چه بلایی سر جامعه جهانی میآورد. این غده سرطانی باید نابود شود.
ارسال دیدگاه