بازدید قهرمان تکواندو از مرکز نگهداری دختران دارای معلولیت
تهران (پانا) - ناهید کیانی، قهرمان تکواندو جهان و بانوی افتخارآفرین کشورمان از مرکز دختران دارای معلولیت جسمی و ذهنی بازدید کرد.

مرکز نگهداری و توانبخشی امام علی(ع) میزبان ناهید کیانی، قهرمان تکواندو جهان و بانوی افتخارآفرین کشورمان بود، کیانی با حضور در این مرکز، ساعاتی را در کنار ۲۰۰ دختر دارای معلولیت شدید جسمی و ذهنی گذراند.
در این بازدید صمیمی که با همراهی مسئولین و کارشناسان مرکز انجام شد، کیانی با چهرههایی دیدار کرد که سالهاست از توجه جامعه دور ماندهاند، اما با وجود محدودیتهایشان، پر از زندگی، لبخند و امید هستند. رفتار پرمهر، تواضع و نگاه انسانی ایشان، دلگرمی بزرگی برای فرشتگان این خانه امن بود.
در پایان این دیدار و با تصمیم مدیریت مرکز امید غلامرضایی فر، عنوان «سفیر مهربانی مرکز امام علی(ع)» به صورت رسمی به ناهید کیانی اهدا شد. این عنوان، نمادی است از حمایت، همدلی و تعهد قلبی یک چهره ملی نسبت به فرزندان بهزیستی، که برای جامعه ما الگوی زیبایی از مسئولیت اجتماعی به شمار میرود.
این بازدید با استقبال و شادی بینظیر دختران مرکز همراه بود و امید میرود با ادامه چنین رویکردهایی، ارتباط جامعه با افراد دارای معلولیت عمیقتر، واقعیتر و انسانیتر شود.
ارسال دیدگاه