خط قرمز بر واژه تعصب؛ فوت دخالت‌های مدیریت زیر کنده سوخته لیست بی‌رحم کارتال

تهران(پانا) - قطار پرسپولیس در مسیر نقل و انتقالات تابستانی لیگ بیست و چهارم با سوخت دخالت مدیریت بر لیست سرمربی در حرکت است.

کد مطلب: ۱۵۷۴۲۵۸
لینک کوتاه کپی شد
خط قرمز بر واژه تعصب؛  فوت دخالت‌های مدیریت زیر کنده سوخته لیست بی‌رحم کارتال

هنوز قطار پرسپولیس در جاده نقل و انتقالات سوخت دارد و می‌تواند تا توقف در ایستگاه پایانی چند بازیکن دیگر جذب و قرارداد برخی پرسپولیسی‌ها را تمدید کند و در شرایط فعلی هنوز لیست بی رحم کارتال تکمیل نشده است.

خط قرمز برروی واژه تعصب، شاید یکی از شعف‌های این مربی ترک تبار در بستن پرسپولیس برای لیگ بیست و پنجم بوده و جدایی وحید امیری به اصطلاح در جریان فوت دخالت‌های مدیریت باشگاه زیر کنده سوخته لیست کارتال اتفاق افتاد.

داربی+۱۰۵+پایتخت (2)

یکی از بازیکنان مازاد پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم، اسم گندوز در لیست خروجی‌های باشگاه است، کلیپ شیت‌های متعدد هم نتوانست جایی برای ماندگاری این دروازه بان الجزایری در پرسپولیس برای فصل جدید باز کند.

روند قرارداد با برخی بازیکنان ابهامات زیادی به همراه دارد، شاید بازیکنانی مثل عارف آقاسی سنگ چند ده میلیاردی پیش پای مدیریت باشگاه انداخته است، یا علیرضا درویش چوب پراکنده کردن بازیکنان فنی را بر سر بازار نقل و انتقالات پرسپولیس بالا برده است. شاید هم تمدید قرارداد با پورعلی‌گنجی و کنعانی‌زادگان تا حدودی آقاسی را از اردوگاه شیاطین سرخ دور کرده است.

محمد مهدی زارع هم شرایط نامعلومی دارد، البته برخی مباع آگاه از مذاکرات نهایی این بازیکن با مدیریت باشگاه پرسپولیس می‌گویند، ولی شاید باز هم تورم رقم قرارداد بازیکنان و پیشنهادهای برخی باشگاه‌ها این بازیکن را در دقیقه ۹۰ به جمع سرخ پوشان تهرانی اضافه کند. 

داربی+۱۰۵+پایتخت (1)

شایعه جابجایی گندوز با زارع هم سطوری از حواشی را برای پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات تابستانی لیگ بیست و پنجم ترسیم کرده است، گفته می‌شود پرسپولیسی‌ها برای خروج از زیر بار سنگین رقم پیشنهادی زارع، می‌خواهند توپ اخراج گندوز را به زمین گل گهر بیندازند و یا از طرفی اگر گندوز بخواهد نیمکت نشینی را ترجیح دهد، پرسپولیس باید برای اتخاذ این تصمیم دولبه دلار خرج کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار