آنجلوتی به اردوگاه جادوگران طلایی فوتبال جهان پیوست؛ انتظار معجزه برزیلیها با ماشین کسب جام
تهران(پانا) - کارلو آنچلوتی برای برگزاری مراسم معارفه به عنوان سرمربی تیم ملی برزیل وارد این کشور شد.

آنچلوتی قرار است روز دوشنبه در هتلی در بارا دا تیجوکا به صورت رسمی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی برزیل معرفی شود و در همین مراسم هم اولین فهرست بازیکنان دعوت و اردوی این تیم توسط او اعلام خواهد شد.
فدراسیون فوتبال برزیل شب گذشته یک جت Global ۷۵۰۰ از شرکت بمباردیر را اجاره کرد تا این سرمربی را از فرودگاه باراخاس مادرید به برزیل منتقل کند. فرود این پرواز در فرودگاه گالیائو برای ساعت ۲۰:۱۰ به وقت محلی برنامهریزی شده بود.
آنچلوتی همراه با همسر و دختر خواندهاش و همچنین پل کلمنت و فرانچسکو مائوری که اعضای کمیته فنی جدید هستند به برزیل سفر کرد. دیهگو فرناندز، تاجری که از طرف فدراسیون فوتبال برزیل برای مذاکره بر سر استخدام آنچلوتی اقدام کرده بود، نیز در این پرواز حضور داشت. او در حالی وارد برزیل شد که کلاهی متعلق به تیم ملی این کشور به سر داشت و این موضوع توجه بسیاری از فوتبالدوستان را به خود جلب کرد.
مراسم معرفی کارلو آنچلوتی در سالن اصلی هتل گرند هایت در بارا دا تیجوکا برگزار خواهد شد تا امکان حضور افراد بیشتری فراهم شود. حدود ۲۵۰ خبرنگار از کشورهای مختلف برای پوشش این مراسم ثبتنام کردهاند. این مراسم که برای روز دوشنبه برنامهریزی شده، در سه بخش برگزار خواهد شد: معرفی سرمربی، اعلام فهرست بازیکنان دعوت شده و برگزاری نشست خبری.
برزیل در روزهای پنجم و دهم ژوئن به ترتیب مقابل اکوادور و پاراگوئه به میدان خواهد رفت، دیدارهایی که در چارچوب رقابتهای انتخابی جام جهانی برگزار میشوند. تیم ملی برزیل در حال حاضر با ۲۱ امتیاز در رده چهارم جدول قرار دارد و با اروگوئه (رده سوم) و پاراگوئه (رده پنجم) هم امتیاز است. آرژانتین با ۳۱ امتیاز صدرنشین است و اکوادور با ۲۳ امتیاز در رده دوم قرار گرفته است.
ارسال دیدگاه