مصدومیت یوز ایرانی در لیگ کاپ؛ آزمون راهی بیمارستان شد
تهران(پانا) - سردار آزمون در دیدار شباب الاهلی مقابل الجزیره مصدوم شد و به بیمارستان رفت.

تیم فوتبال شباب الاهلی در حالی سب گذشته فینال جام حذفی امارات (لیگکاپ) مقابل الجزیره به میدان رفت که این بازی در نهایت با پیروزی دو بر یک الجزیره به اتمام رسید.
تک گل شباب الاهلی را در این بازی سردار آزمون، ستاره تیم ملی ایران در دقیقه ۵۰ مسابقه به ثمر رساند، اما نتوانست مانع از شکست تیمش شود.
در نهایت سردار آزمون در دقیقه ۹۰ به دلیل مصدومیت تعویض شد و روزنامه الامارات الیوم دلیل تعویض این مهاجم ایرانی را مصدومیت خطرناک اعلام کرد.
این روزنامه در ادامه نوشت: سردار آزمون، مهاجم ایرانی شباب الاهلی، با مصدومیت خطرناکی مواجه شد و به همین دلیل به بیمارستان منتقل شد.
باشگاه شباب الاهلی تاکنون واکنشی نسبت به این موضوع نشان نداده است و هنوز مشخص نیست که نوع آسیبدیدگی او چیست و میزان مصدومیتش چقدر است.
آزمون بهترین بازیکن و گلزن شباب الاهلی در فصل جاری لیگ امارات بوده و سهم ویژهای در صدرنشینی این تیم داشته به طوری که این فصل در ۳۲ بازی، آمار ۲۳ گل زده و هشت پاس گل را از خود برجای گذاشته است.
ارسال دیدگاه