تجدید میثاق جامعه ورزش همدان با آرمان‌های شهدا

فامنین(پانا)- آیین تجدید میثاق جامعه ورزش و جوانان استان همدان با آرمان‌های والای شهدا، با حضور جمعی از مسئولان، کارکنان و اعضای جامعه ورزش استان در گلزار شهدای همدان برگزار شد.

کد مطلب: ۱۷۴۵۵۲۱
لینک کوتاه کپی شد
تجدید میثاق جامعه ورزش همدان با آرمان‌های شهدا

جمعی از مسئولان، کارکنان و اعضای جامعه ورزش و جوانان استان همدان با حضور در گلزار شهدای همدان، با آرمان‌های والای شهدا تجدید میثاق کردند. 

علی حقیقی، مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان، در این مراسم با اشاره به رشادت‌ها و ایثارگری‌های شهدا و رزمندگان اظهار کرد: شهدا با ایثار و ازخودگذشتگی، امنیت و آرامش امروز کشور را رقم زدند و جامعه ورزش همواره خود را مدیون فداکاری‌ها و جانفشانی‌های آنان می‌داند.

وی افزود: حضور در گلزار شهدا فرصتی برای تجدید عهد با آرمان‌های شهدا و یادآوری مسئولیت همگان در قبال ارزش‌هایی است که شهدا برای دفاع از آن جان خود را فدا کردند.

در پایان این آیین، شرکت‌کنندگان با ادای احترام به مقام شامخ شهدا، بار دیگر با آرمان‌های والای آنان تجدید میثاق کرده و بر تداوم راه شهدا و حفظ ارزش‌های دفاع مقدس تأکید کردند.

این مراسم جلوه‌ای از قدردانی جامعه ورزش استان همدان از ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های شهیدان والامقام بود.

خبرنگار : یاسمین‌مولوی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار