مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان:

همدان قطب فعالیت‌های فرهنگی و هنری کودک و نوجوان کشور است

همدان ناحیه دو (پانا) - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی با تأکید بر جایگاه این استان در حوزه فعالیت‌های فرهنگی کودک و نوجوان گفت: همدان به عنوان یکی از قطب‌های مهم کشور در زمینه شعر، فیلم و تئاتر کودک و نوجوان شناخته می‌شود و میزبانی رویدادهای ملی در این حوزه نشان‌دهنده ظرفیت بالای فرهنگی استان است.

کد مطلب: ۱۷۱۰۴۳۲
لینک کوتاه کپی شد
همدان قطب فعالیت‌های فرهنگی و هنری کودک و نوجوان کشور است

سیدمحمدرضا جوادی با قدردانی از برگزارکنندگان این رویداد اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای ترویج فرهنگ عمومی و معرفی سیره رضوی، جشنواره‌های متعددی را طراحی و اجرا می‌کند که جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی یکی از مهم‌ترین آن‌هاست.

وی افزود: استان همدان طی سال‌های گذشته با همراهی بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) برنامه‌های متعددی را در حوزه فرهنگ و هنر کودک و نوجوان اجرا کرده و توانسته در این مسیر نقش فعالی ایفا کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با اشاره به میزبانی این دوره از جشنواره در همدان تصریح کرد: تعداد قابل توجهی اثر از استان‌های مختلف کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که نشان‌دهنده ظرفیت بالای شعر کودک و نوجوان در کشور است.

جوادی با تأکید بر استمرار چنین رویدادهایی خاطرنشان کرد: برگزاری این جشنواره‌ها می‌تواند نقش مهمی در شناسایی و پرورش استعدادهای ادبی نسل جوان و تقویت فرهنگ رضوی در میان کودکان و نوجوانان داشته باشد.

وی همچنین با اشاره به جایگاه همدان در این حوزه گفت: این استان طی سال‌های گذشته در زمینه‌های مختلف از جمله فیلم، تئاتر و شعر کودک و نوجوان فعالیت‌های گسترده‌ای داشته و به عنوان یکی از مراکز مهم این حوزه در کشور شناخته می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در پایان از تلاش‌های دبیر تخصصی جشنواره و همچنین استاد محمدرضا رحماندوست قدردانی کرد.

 

خبرنگار : ارسلان تکرلی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار