سرپرست اداره کل حراست استانداری همدان عنوان کرد:
وفاق، همافزایی و همدلی مسئولان و مردم، نقطهعطف عبور از شرایط حساس کشور
فامنین(پانا)-سرپرست اداره کل حراست استانداری همدان در دیدار با امام جمعه فامنین، وفاق، همافزایی و همدلی میان مردم و مسئولان را نقطه عطف عبور از شرایط حساس کشور دانست و امام جمعه نیز حضور میدانی مسئولان را مایه افتخار عنوان کرد.
در جریان سفر کاری مجتبی واحدی، سرپرست اداره کل حراست استانداری همدان به شهرستان فامنین، با حجتالاسلام والمسلمین علی غفاری، امام جمعه این شهرستان دیدار و گفتوگو کرد.
مجتبی واحدی در این دیدار، ضمن ابلاغ سلام استاندار همدان، از حمایتهای امام جمعه فامنین از ساختار مدیریتی استان قدردانی کرد و همدلی و همافزایی مردم و مسئولان را برای عبور از پیچ تاریخی کشور ضروری دانست.
وی با اشاره به نقش رهبری و جانفشانی شهدا، موفقیتهای اخیر کشور را حاصل این مسیر عنوان کرد و اظهار داشت: به برکت این تلاشها، جایگاه جمهوری اسلامی ایران در عرصههای مختلف تقویت شده است.
در ادامه این دیدار که پس از اقامه نماز ظهر و عصر انجام شد، حجتالاسلام والمسلمین علی غفاری نیز با قدردانی از حضور واحدی، حضور میدانی مسئولان استان بهویژه استاندار، معاونان و نمایندگان را در شرایط دشوار کشور ارزشمند توصیف کرد.
وی همدلی و همراهی مردم و مسئولان را عامل مهم حل مسائل جامعه دانست و تأکید کرد: استان همدان با تلاش مدیران و همراهی مردم، اقدامات مؤثری را پیش برده است.
ارسال دیدگاه