رئیس آموزش‌وپرورش منطقه قلقلرود:

همدلی و مشارکت خانواده‌ها، پیوند مدرسه و جامعه را تقویت می‌کند

قلقلرود (پانا) - رئیس آموزش‌وپرورش منطقه قلقلرود، در حاشیه راهپیمایی شبانه روستای کنجوران تأکید کرد: تقویت همدلی اجتماعی و حضور خانواده‌ها در برنامه‌های فرهنگی و تربیتی، نقش مهمی در ارتقای مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان و استحکام ارتباط میان مدرسه و جامعه دارد.

کد مطلب: ۱۶۹۳۷۶۶
لینک کوتاه کپی شد
 همدلی و مشارکت خانواده‌ها، پیوند مدرسه و جامعه را تقویت می‌کند

راهپیمایی شبانه مردم روستای کنجوران با حضور رضا شاهی، رئیس آموزش‌وپرورش منطقه قلقلرود، معاون پشتیبانی، مدیر مدرسه و جمعی از دانش‌آموزان دبستان میثم تمار برگزار شد؛ آیینی که با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان و دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه میناب انجام گرفت.  

در این برنامه معنوی، شرکت‌کنندگان با روشن‌کردن مشعل‌ها و حرکت به سمت میدان اصلی روستا فضایی آکنده از همبستگی، احترام به شهدا و مشارکت مردمی ایجاد کردند. حضور پررنگ خانواده‌ها، اهالی روستا و دانش‌آموزان جلوه‌ای ویژه به مراسم بخشید و حال‌وهوایی متفاوت در روستا رقم زد.  

رضا شاهی در گفت‌وگو با پانا با تقدیر از حضور گرم و گسترده مردم گفت: «همدلی، مشارکت اجتماعی و همراهی خانواده‌ها در کنار دانش‌آموزان، زمینه‌ساز تقویت ارزش‌های فرهنگی، تربیتی و افزایش روحیه مسئولیت‌پذیری در نسل آینده است. نقش مدارس در ایجاد این روحیه کلیدی است و همراهی والدین می‌تواند اثرگذاری فعالیت‌های تربیتی را دوچندان کند.»

شاهی همچنین مشارکت‌های مردمی را عامل مهمی در پیشبرد برنامه‌های آموزشی و فرهنگی عنوان کرد و افزود: «وقتی خانواده‌ها در کنار دانش‌آموزان حضور فعال دارند، پیوند میان مدرسه و جامعه مستحکم‌تر می‌شود و برنامه‌ها به شکل مؤثرتری به ثمر می‌رسند.»  

 

خبرنگار : زینب عبدالملکی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار