نخستین شهید فامنین از دیار ماماهان
فامنین (پانا) - شهید سرباز وظیفه امیرحسین هاشمی، جوانی از نسلِ امید که تنها دو ماه پس از آغاز خدمت، در مسیر دفاع و ایثار آسمانی شد.
امیرحسین هاشمی، فرزند حسین و نخستین شهید شهرستان فامنین از دیار ماماهان، جوانی ۱۸ ساله و متولد سال ۱۳۸۶ بود که مسیر زندگیاش را با عشق به خدمت و مسئولیتپذیری آغاز کرد.
وی که در رشته معماری تحصیل کرده بود، رؤیاهای بلند و آیندهای روشن پیش رو داشت، اما تنها دو ماه پس از ورود به دوره خدمت سربازی، بامداد ساعت ۱ در اصفهان، به همراه جمعی از همرزمانش، هدف حمله ناجوانمردانه دشمن قرار گرفت و به مقام رفیع شهادت رسید.
نام امیرحسین، یادآور جوانانی است که با وجود سن کم، معنای واقعی ایثار را در عمل معنا میکنند؛ جوانانی که آرامش و امنیت امروز کشور، مدیون قدوم استوار و دلهای بزرگشان است.
شهادت او، نه تنها غم بزرگی برای خانوادهاش، بلکه افتخاری برای مردم فامنین و دیار ماماهان است؛ دیاری که اکنون نام نخستین شهیدش را با سربلندی به یاد خواهد سپرد.
راه این جوان پاکباخته، یادآور فرهنگ دیرینه ازخودگذشتگی و فداکاری در سرزمینمان است؛ فرهنگی که همواره چراغی روشن برای نسلهای آینده خواهد بود.
ارسال دیدگاه