رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش همدان:

۱۴ هزار دانش‌آموز همدانی در جشنواره نوجوان سالم نقش‌آفرینی کردند

همدان (پانا) - رئیس اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش‌وپرورش استان همدان از مشارکت بیش از ۱۴ هزار دانش‌آموز، فرهنگی و ولی در چهاردهمین جشنواره نوجوان سالم خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۸۸۷۷۵
لینک کوتاه کپی شد
۱۴ هزار دانش‌آموز همدانی در جشنواره نوجوان سالم نقش‌آفرینی کردند

محمد حسینی‌راد در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: «جشنواره نوجوان سالم با هدف ترویج رفتارهای سالم، ارتقای سلامت اجتماعی و افزایش مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار شد.»

حسینی‌راد با بیان اینکه این رویداد فرهنگی بستری برای بروز خلاقیت‌ها و توانمندی‌های دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف فراهم کرده است، گفت: «در این دوره از جشنواره، بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز، معلم و والدین شرکت داشتند که این مشارکت چشمگیر نشان‌دهنده اهمیت موضوع سلامت اجتماعی در جامعه آموزشی استان است.»

وی ادامه داد: «آثار ارسالی از مدارس پس از داوری در سطح مناطق، به مرحله استانی راه یافتند که در این مرحله، ۵۰۶ اثر بررسی و داوری شد.»

رئیس اداره امور تربیتی آموزش و پرورش استان همدان افزود: «در نهایت، ۱۷۶ اثر موفق به کسب رتبه‌های اول تا سوم شدند که از میان آن‌ها، ۵۴ اثر به عنوان رتبه اول استان به مرحله کشوری معرفی شده‌اند.»

او ضمن تبریک به دانش‌آموزان برگزیده، تأکید کرد: «این موفقیت نتیجه تلاش و همراهی تمامی عوامل مدرسه از جمله مدیران، معلمان، مربیان و مشاوران است که در مسیر توانمندسازی دانش‌آموزان نقش‌آفرین بوده‌اند.»

حسینی‌راد بر اهمیت استمرار چنین برنامه‌هایی تأکید کرد و گفت: «برگزاری جشنواره‌هایی از این دست می‌تواند گام مؤثری در ارتقاء سطح آگاهی، رشد فردی و اجتماعی نوجوانان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باشد.»

خبرنگار : دینا رضایی نادر

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار