جشنواره نقاشی همگانی غدیر در لالجین؛ کودکان با رنگ‌ها قصه‌گویی می‌کنند

لالجین (پانا)_لالجین، شهری که به سفال‌های زیبا و هنرمندان خلاقش معروف است، این بار میزبان رویدادی متفاوت و پرنشاط بود. جشنواره نقاشی همگانی غدیر در پارک حافظ به همت کتابخانه علامه طباطبایی امروز ساعت ۱۷  با هدف ترویج هنر و فرهنگ در میان نسل‌های جوان برگزار شد.

کد مطلب: ۱۵۷۶۶۱۸
لینک کوتاه کپی شد
جشنواره نقاشی همگانی غدیر در لالجین؛ کودکان با رنگ‌ها قصه‌گویی می‌کنند

کودکان با دستان کوچک و قلب‌های بزرگشان، با استفاده از رنگ‌های شاد و زنده، تصاویری از روز غدیر را به تصویر کشیدند. هر نقاشی داستانی متفاوت از این روز بزرگ را روایت می‌کرد؛ از شادی و لبخندها تا دوستی و همبستگی. برخی از کودکان با نقاشی‌هایشان پیام‌هایی از صلح و مهربانی را به تصویر کشیدند و برخی دیگر با الهام از داستان‌های مذهبی و تاریخی، صحنه‌هایی از واقعه غدیر را بازآفرینی کردند.

 

در کنار نقاشی‌ها، بخش قصه‌گویی و داستان‌خوانی نیز برگزار شد که در آن، کودکان و والدین به شنیدن داستان‌های جذاب و آموزنده درباره غدیر و ارزش‌های انسانی پرداختند. این بخش از برنامه، فرصتی بود تا کودکان با تاریخ و فرهنگ خود بیشتر آشنا شوند و از طریق داستان‌ها، ارزش‌های اخلاقی و انسانی را بیاموزند.

 

این جشنواره نه تنها فرصتی برای ابراز خلاقیت کودکان بود، بلکه بهانه‌ای برای گردهمایی خانواده‌ها و تقویت روحیه همبستگی و دوستی در جامعه شد. لالجین بار دیگر نشان داد که هنر و فرهنگ می‌تواند پل‌هایی برای ارتباط و همدلی بین نسل‌ها بسازد.

 

خبرنگار : هستی سهرابیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار