سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان خبر داد:
درخشش همکاران استان ، در یازدهمین مرحله کشوری جشنواره الگوهای تدریس برتر درس تفکر و سبک زندگی
همدان(پانا)-سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان از درخشش همکاران فرهنگی استان در یازدهمین مرحله کشوری جشنواره الگوهای تدریس و درس تفکر و سبک زندگی خبر داد.

مهدی عابدینی نیا عنوان کرد: اختتامیه یازدهمین مرحله کشوری جشنواره الگوهای تدریس برتر درس تفکر و سبک زندگی به میزبانی استان قزوین برگزار گردید.
وی افزود: در طی فرایند این اختتامیه ، منتخبین برتر هر استان با یکدیگر به رقابت پرداختند که پس از پایان روند ارزیابی منتخبین کشور معرفی شدند که در طی آن سرکار خانم ازاده سادات عطاری از شهرستان نهاوند موفق به کسب رتبه دوم کشور و جناب آقای محسن صادقی از منطقه لالجین موفق به کسب رتبه سوم کشور شدند.
همچنین از جناب آقای احمد الوندی سرگروه تفکر و سبک زندگی استان نیز به عنوان یکی از سرگروه های منتخب کشور تقدیر به عمل آمد.
عابدینی نیا ، در پایان ضمن عرض تبریک به منتخبین کشور و جامعه ی فرهنگیان استان ، ابراز امیدواری کرد که بیش از پیش شاهد درخشش همکاران و دانش آموزان استان در جشنواره ها باشیم.
ارسال دیدگاه