دبیر فنی جشنواره ملی تئاتر درسی کشور:

بیش از ۱۴ هزار اثر در پنجمین جشنواره ملی تئاتر درسی شرکت داشتند

میناب (پانا) – دبیر فنی پنجمین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور گفت: بیش از ۱۴ هزار اثر از دانش‌آموزان سراسر کشور در این جشنواره شرکت کردند که پس از مراحل داوری، ۵۰ اثر به مرحله نهایی راه یافتند.

کد مطلب: ۱۶۹۸۴۶۲
لینک کوتاه کپی شد
بیش از ۱۴ هزار اثر در پنجمین جشنواره ملی تئاتر درسی شرکت داشتند

مجید ره‌پرور، دبیر فنی پنجمین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور، در گفت‌وگو با خبرنگار پانا اظهار کرد: «مرحله نهایی پنجمین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور از ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ در شهرستان میناب به‌صورت مجازی آغاز شد.»

وی افزود: «این جشنواره از مهرماه ۱۴۰۴ در مدارس سراسر کشور آغاز شد و در مرحله نخست استانی بیش از ۱۴ هزار اثر از سوی دانش‌آموزان به دبیرخانه ارسال شد.»

ره‌پرور ادامه داد: «در مرحله استانی از هر استان ۱۶ اثر شامل هشت اثر از دانش‌آموزان پسر و هشت اثر از دانش‌آموزان دختر به دبیرخانه کشوری ارسال شد و در مرحله بازبینی کشوری نیز ۲۵ اثر از دانش‌آموزان پسر و ۲۵ اثر از دانش‌آموزان دختر به‌عنوان آثار نهایی انتخاب شدند.»

دبیر فنی جشنواره ملی تئاتر درسی کشور گفت: «برنامه‌ریزی شده بود دانش‌آموزان و فرهنگیان دارای آثار برگزیده در شهرستان میناب حضور یابند، اما به‌دلیل شرایط کشور، داوری آثار با حضور داوران کشوری از روز سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.»

وی خاطرنشان کرد: «نتایج نهایی جشنواره در تاریخ ۲۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ اعلام خواهد شد و در بخش‌هایی مانند نویسندگی، کارگردانی و بازیگری برگزیدگان معرفی می‌شوند.»

تئاتر درسی؛ شیوه نوین تعلیم و تربیت در کشور

در ادامه، حمیدرضا کاظمی، داور پنجمین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور، گفت: «شهرستان میناب به‌عنوان پایتخت تئاتر درسی کشور از سالیان گذشته این شیوه آموزشی را اجرا می‌کرد و با تلاش‌های مجید ره‌پرور این روش کاربردی و مؤثر در مدارس کشور احیا شد.»

وی افزود: «دانش‌آموزان از طریق نمایش می‌توانند مفاهیم دشوار درسی را برای خود و دیگران ساده‌تر کنند و در قالب فعالیت‌های مشارکتی و با بهره‌گیری از جذابیت‌های هنر، به یادگیری علاقه‌مندتر شوند.»

کاظمی ادامه داد: «تقویت روحیه همکاری، مشارکت، همدلی و کار گروهی از مهم‌ترین کارکردهای تئاتر درسی است.»

داور پنجمین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور همچنین دوری از انزوا و گوشه‌گیری، افزایش اعتمادبه‌نفس دانش‌آموزان و بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی به‌جای شیوه‌های سنتی را از دیگر مزایای اجرای تئاتر درسی در کلاس درس عنوان کرد.

 

خبرنگار : دانش‌آموزان معصومه رحمانی, زهرا پیردادی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار