جشن روز دانشآموز در مدرسه شاهد حضرت معصومه(س)
حاجی آباد(پانا)- ۱۳ آبان نزدیک است و به همین مناسبت جشنی پرنشاط در مدرسه شاهد حضرت معصومه(س) برگزار شد.
روز دانشآموز، جشن پرشوری در مدرسه شاهد حضرت معصومه(س) برگزار شد. این مراسم با حضور پرانرژی دانشآموزان و همراهی کادر آموزشی مدرسه، در فضایی شاد و صمیمی برگزار گردید.
جشن با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد و پس از آن دانشآموزان با همخوانی سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، فضای مدرسه را سرشار از شور و افتخار کردند.
در ادامه برنامه، دانشآموزان با اجرای نقالی، چیستان و شعر در وصف دانشآموز، تواناییهای خود را در زمینههای مختلف فرهنگی و هنری به نمایش گذاشتند.
اجرای موسیقی زنده با نواختن گیتار و حرکات ورزشی هماهنگ از دیگر بخشهای جذاب این مراسم بود که با تشویق و استقبال پرشور دانشآموزان همراه شد.
پس از آن، بازیهای همگانی با مشارکت دانشآموزان در حیاط مدرسه برگزار شد که نشاط و همدلی بیشتری در میان آنان ایجاد کرد.
از بخشهای مورد توجه این مراسم، اجرای دستجمعی سرود «نسل ضد زورگویی» بود که با هماهنگی و احساس بالای دانشآموزان اجرا شد و پیام دوستی و مهربانی را در فضای مدرسه طنینانداز کرد.
در بخش پایانی جشن، رقیه شهسواریپور، معاون آموزشی مدرسه، با تبریک روز دانشآموز، بر اهمیت تلاش و پشتکار در مسیر یادگیری تأکید کرد و گفت: «دانشآموزان امروز، آیندهسازان فردا هستند و هر گام کوچک آنان در مسیر علم، ارزشمند و سازنده است.»
سپس زهرا کامران، مدیر مدرسه، ضمن تشکر از همکاری همکاران و مشارکت فعال دانشآموزان در اجرای برنامهها، گفت: «این روز، یادآور عزت، شجاعت و پویایی نسل نوجوان ماست که باید قدر آن را بدانیم.»
در پایان این مراسم شاد و خاطرهانگیز، به رسم یادبود و قدردانی از حضور دانشآموزان، به هر یک از آنان یک جامدادی رومیزی اهدا شد.
این جشن با لبخند، شادی و احساس غرور دانشآموزان به پایان رسید و خاطرهای زیبا از روز دانشآموز در ذهن آنان به یادگار گذاشت.
ارسال دیدگاه