درنشست شورای بسیج فرهنگیان ناحیه یک بندرعباس مطرح شد؛

هم افزایی میان بسیج و آموزش و پرورش را در برنامه‌ها عملی کنید

بندرعباس(پانا) - نشست شورای بسیج فرهنگیان با حضور رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، به بررسی راهکارهای تقویت همکاری‌ها برای اجرای موفق سند تحول بنیادین اختصاص یافت.

کد مطلب: ۱۶۰۰۶۲۵
لینک کوتاه کپی شد
هم افزایی میان بسیج و آموزش و پرورش را در برنامه‌ها عملی کنید

نشست شورای بسیج فرهنگیان با حضور علی یگانه، رئیس جدید آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، سرهنگ صادق حاتمی، رئیس شورای بسیج فرهنگیان، ضمن تبریک انتصاب علی یگانه به این سمت، گزارشی جامع از عملکرد این حوزه ارائه داد. 

حاتمی، به مهم‌ترین فعالیت‌های انجام‌شده اشاره کرد که شامل تشکیل گروه‌های جهادی، اعزام کاروان‌های راهیان نور، برگزاری مراسم ایام‌الله و مناسبت‌های مذهبی، دیدار با خانواده‌های شهدا و همچنین اجرای اردوهای زیارتی و سیاحتی می‌شود.

در ادامه، علی یگانه از اعضای شورای بسیج فرهنگیان قدردانی کرد و بر لزوم همکاری بیشتر و مؤثرتر میان بسیج و آموزش و پرورش برای اجرای موفق «سند تحول بنیادین» تأکید کرد.

 وی افزود: «با توجه به حماسه دفاع مقدس و جانفشانی شهدای عزیز که باعث ایجاد انسجام ملی شد، وظیفه ما در تحقق تمدن نوین اسلامی سنگین‌تر شده است. امیدواریم با توکل بر خداوند متعال و هم‌افزایی بین بسیج و آموزش و پرورش، گام‌های مؤثر و پایداری در این مسیر برداریم.»

 این نشست با هدف تقویت همکاری‌های مشترک و برنامه‌ریزی برای اجرای هرچه بهتر برنامه‌های آتی به کار خود پایان داد.

خبرنگار : دانش‌آموز نوشین دادی‌‌پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار