سال‌های دوری، قصیده‌ صبر شد

مرکزی (پانا)- هر ساله روزهای آخر ماه مرداد یادآور بازگشت کبوترهای سبکبالی است که پس از سال‌ها اسارت به آغوش گرم میهن بازگشتند. قهرمانانی که حتی زیر شکنجه و آزار دشمن دست از عشق به میهن نکشیدند.

کد مطلب: ۱۷۳۰۶۱۶
لینک کوتاه کپی شد
سال‌های دوری، قصیده‌ صبر شد

آزادگان ... کسانی که سال‌ها اسارت را به امید پیروزی وطن به جان خریدند. آنان اگرچه در وطن حضور نداشتند، اما قلبشان در وطن می‌تپید. آزادگان سرافراز میهن، سال‌های سختی را بدون هیچ گله‌ای در اسارت گذراندند، حتی پررنگ‌تر از حضور در جبهه‌ها، زیرا باور داشتند که یک ایرانی در برابر ظلم سر خم نمی‌کند.

بیست و ششم مرداد ماه، به یاد کسانی که تاریخ ایران را حفظ کردند، می‌ایستیم، و پیمان می‌بندیم که به یاد آزادگان، به یاد صبرشان و به یاد خانواده‌هایشان که سال‌ها چشم انتظار بودند، مانند آن‌ها با وجود سختی‌ها و دشواری‌ها با درس خواندن و پیشرفت در علم، دشمن را حقیرتر از گذشته رسوای جهان خواهیم کرد تا جایی که حتی طوفان‌ها هم نتوانند این سروها را خم کنند.

به احترام صبر تمام آزادگان به احترام خانواده‌هایی که سال‌ها را با امید سپری کردند.

امسال با یاد بزرگترین آزاده جهان، رهبر شهیدمان، سید علی خامنه‌ای، سالروز بازگشت قهرمانان وطن را گرامی می‌داریم. 

 

خبرنگار : دانش‌آموز خبرنگار: آوا لطیفی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار