مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان:

اعتکاف یعنی دل کندن از شلوغی‌های دنیا و صادقانه با خدا حرف زدن

خرم آباد(پانا)_مدیرکل آموزش‌وپرورش استان لرستان اعتکاف را فرصتی برای فاصله گرفتن از هیاهوی روزمره و بازگشت به هویت دینی و معنوی دانست و تأکید کرد: اعتکاف یعنی دل کندن از شلوغی‌های دنیا و صادقانه با خدا حرف زدن است.

کد مطلب: ۱۶۵۳۴۳۳
لینک کوتاه کپی شد
اعتکاف یعنی دل کندن از شلوغی‌های دنیا و صادقانه با خدا حرف زدن

سیدعیسی سهرابی  صبح امروز به همراه حجت مومنی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش با حضور در مسجد امام حسن مجتبی(ع)، محل اعتکاف دانش‌آموزان پسر،صبح امروز با حضور در مسجد امام حسن مجتبی(ع)، محل اعتکاف دانش‌آموزان، ا از روند برگزاری این مراسم معنوی بازدید کردند و با دانش آموزان معتکف به گفت و گو پرداختند 

سهرابی  اعتکاف را فرصتی برای فاصله گرفتن از هیاهوی روزمره و بازگشت به هویت دینی و معنوی دانست و تأکید کرد: نسل دانش‌آموز امروز، نسلی آگاه و اثرگذار است که در این سن، مسیر تصمیم‌های بزرگ زندگی‌اش شکل می‌گیرد؛ تصمیم‌هایی که باید در فضایی صادقانه، ساده و به دور از بلندپروازی‌های شعاری، با خداوند مرور شوند.

وی در جمع دانش‌آموزان معتکف با اشاره به فلسفه اعتکاف اظهار کرد: اعتکاف تمرینی برای دل کندن از شلوغی‌های دنیا و فرصتی برای فکر کردن، خودسازی و گفت‌وگوی بی‌واسطه با خداوند است؛ گفت‌وگویی ساده، صادقانه و به زبان خود انسان، بدون پیچیدگی و شعار.

سهرابی با بیان اینکه سن دانش‌آموزی، دوره شکل‌گیری هویت فکری، دینی و معنوی است، خاطرنشان کرد: تصمیم‌ها و انتخاب‌هایی که در این سن گرفته می‌شود، می‌تواند مسیر آینده را مشخص کند و اعتکاف، بستری مناسب برای بازاندیشی در این انتخاب‌هاست؛ اینکه از خودمان بپرسیم چه می‌خواهیم و چگونه می‌توانیم از کارهای کوچک اما مداوم، تغییر را آغاز کنیم.

وی همچنین با اشاره به شرایط روز جامعه و تلاش جریان‌های مختلف برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی، دانش‌آموزان را نسلی آگاه و هوشیار توصیف کرد و گفت: آنچه امروز بیش از هر چیز اهمیت دارد، حفظ هویت دینی و معنوی در کنار شناخت درست از فضای پیرامونی است؛ هویتی که در چنین فضاهایی تقویت می‌شود.

در پایان این بازدید، سیدعیسی سهرابی پای صحبت و دغدغه‌های دانش‌آموزان معتکف نشست. هر یک از دانش‌آموزان دیدگاه‌ها، خواسته‌ها و مسائل خود را مطرح کردند و موضوعاتی مرتبط با شرایط تحصیلی، فرهنگی و دغدغه‌های شخصی‌شان را با وی در میان گذاشتند؛ گفت‌وگویی صمیمی که با شنیدن نظرات، بیان چالش‌ها و طرح پیشنهادها همراه بود.

خبرنگار : ابوالفضل حاجی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار