طرح «یک روز در مدرسه» در لرستان آغاز شد

لرستان (پانا)-طرح «یک روز در مدرسه» باهدف مشارکت خانواده‌ها و هدایت‌گری مدیران در ارتقای کیفیت آموزشی در لرستان آغاز شد.

کد مطلب: ۱۶۱۹۴۹۳
لینک کوتاه کپی شد
طرح «یک روز در مدرسه» در لرستان آغاز شد

در گام نخست این طرح، سید عیسی سهرابی، مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان، به همراه معاون آموزش ابتدایی و رئیس اداره روابط‌عمومی این اداره کل، با حضور در مدارس شهید مجتبی حسینی و ۱۲ فروردین، ضمن بازدید میدانی، با کادر آموزشی، والدین و دانش‌آموزان گفت‌وگو کرد.

سهرابی در حاشیه این بازدیدها، بر ضرورت تقویت شورای معلمان در مدارس تأکید کرد و مشارکت خانواده‌ها را کلید ارتقای نظام تعلیم‌وتربیت دانست و گفت: «تشکیل شورای معلمان با حضور فعال والدین، گامی مؤثر در راستای ارتقای فرایند تعلیم‌وتربیت است. باید تلاش کنیم تا ذهنیت خانواده‌ها نسبت به آموزش‌وپرورش را تغییر دهیم و آنها را از حاشیه به متن فعالیت‌های مدرسه بیاوریم.»

وی ادامه داد:«اینکه مشارکت خانواده‌ها عامل مهمی در رشد تحصیلی و شخصیتی دانش‌آموزان به شمار می‌رود، نقش مدیران مدارس را در راهبری نظام آموزشی بسیار اساسی دانست.»

سهرابی تصریح کرد: «نگاه مدیر باید نگاه هدایتگر باشد. ما باید در گام اول با ایجاد فرهنگ‌سازمانی مبتنی بر پیشرفت تحصیلی، ارتقای معدل دانش‌آموزان را به یک ارزش‌سازمانی تبدیل کنیم.»

وی در پایان تأکید کرد که تغییر نگرش خانواده‌ها نسبت به مدرسه، زمینه‌ساز خودباوری دانش‌آموزان و پیشرفت پایدار در نظام آموزشی خواهد بود.

 

خبرنگار : آیلا کرمی پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار