جشن «غنچه‌ها» در کانون ادب خرم‌آباد؛ آغاز مسیر مهارت‌آموزی

لرستان(پانا) - جشن غنچه‌ها به‌عنوان نمادی از آغاز مسیر مهارت‌آموزی کودکان و نوآموزان، در کانون ادب ناحیه یک شهرستان خرم‌آباد برگزار شد. این مراسم با حضور سیدعیسی سهرابی، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، مسئولان استانی و جمعی از مدیران و موسسین مراکز پیش‌دبستانی، فضایی سرشار از شور و امید برای آینده کودکان رقم زد.

کد مطلب: ۱۶۱۷۳۶۷
لینک کوتاه کپی شد
جشن «غنچه‌ها» در کانون ادب خرم‌آباد؛ آغاز مسیر مهارت‌آموزی

جشن غنچه‌ها به‌عنوان نمادی از آغاز مسیر مهارت‌آموزی کودکان و نوآموزان، در کانون ادب ناحیه یک شهرستان خرم‌آباد برگزار شد. این مراسم با حضور سیدعیسی سهرابی، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، مسئولان استانی و جمعی از مدیران و موسسین مراکز پیش‌دبستانی، فضایی سرشار از شور و امید برای آینده کودکان رقم زد.

سید عیسی سهرابی در سخنرانی خود ضمن قدردانی از برگزارکنندگان، تأکید کرد که این مراسم فراتر از یک رویداد ساده است و باید به‌عنوان یک اتفاق تربیتی مورد توجه قرار گیرد: «ما باید احساس تعلق را در نوآموزان افزایش دهیم؛ یکی از دلایل بیگانگی کودکان با مدرسه، حرف‌زدن‌های زیاد و کم‌توجهی به مشارکت آن‌هاست.»

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان همچنین بر نقش کلیدی مدیران و موسسین مراکز پیش‌دبستانی تأکید کرد و یادآور شد: «اداره کل آموزش و پرورش وظیفه نظارت و پشتیبانی دارد و اجرای برنامه‌ها باید توسط مدارس و کودکستان‌ها صورت گیرد.»

وی همچنین خبر داد که استان لرستان در ثبت‌نام نوآموزان پیش‌دبستانی در کشور در رتبه چهارم قرار دارد و ابراز امیدواری کرد این روند موفقیت‌آمیز ادامه یابد.

سهرابی در پایان به مربیان و موسسین توصیه کرد که باید قدردان اعتماد والدین به نظام آموزشی باشند و این سرمایه ارزشمند را حفظ کنند: «این غنچه‌ها سرمایه‌های بزرگ خانواده‌ها هستند و حفظ این اعتماد، مسئولیت بزرگی است که بر دوش همه ماست.»

جشن «غنچه‌ها» در کانون ادب ناحیه یک خرم‌آباد با شور و نشاط خاصی به پایان رسید و نویدبخش سالی پر از تلاش و مهارت‌آموزی برای کودکان و خانواده‌های لرستانی بود.

خبرنگار : ستایش چنگایی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار