روز ملی سینما در بروجرد؛ استقبال بی‌سابقه از بلیت‌های نیم‌بها

لرستان(پانا) - در روز ملی سینما، جمعه ۲۱ شهریور، سینماهای فلسطین بروجرد با ارائه بلیت نیم‌بها و نمایش فیلم‌های تازه‌اکران‌شده، میزبان موجی از علاقه‌مندان به هنر هفتم بودند. این رویداد با استقبال چشمگیر مردم همراه شد و حال‌وهوای فرهنگی خاصی به شهر بخشید.

کد مطلب: ۱۶۰۷۴۰۴
لینک کوتاه کپی شد
روز ملی سینما در بروجرد؛ استقبال بی‌سابقه از بلیت‌های نیم‌بها

به مناسبت روز ملی سینما، سینما فلسطین بروجرد در اقدامی فرهنگی و حمایتی از هنر و مخاطب، بلیت‌های خود را به صورت نیم‌بها عرضه کردند. این فرصت ویژه باعث شد تا خانواده‌ها، جوانان و علاقه‌مندان به سینما با شور و اشتیاق در سالن‌ها حضور یابند و از تماشای فیلم‌های جدید و پرمخاطب بهره‌مند شوند.

در این روز، فیلم‌هایی از ژانرهای مختلف از جمله اجتماعی، کمدی و درام به نمایش درآمدند که با استقبال گرم تماشاگران همراه بود. مسئولان سینما اعلام کردند که هدف از این اقدام، تقویت ارتباط مردم با سینما و ترویج فرهنگ فیلم‌دیدن در فضای عمومی بوده است.

حضور پررنگ مردم بروجرد در این رویداد نشان داد که سینما همچنان جایگاه ویژه‌ای در دل شهروندان دارد و چنین مناسبت‌هایی می‌تواند به رونق بیشتر این هنر کمک کند.

 

خبرنگار : هستی کاوند

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار