مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان:

ظرفیت‌های کوهدشت، زمینه‌ساز اجرای طرح‌های حمایتی است

لرستان (پانا) - مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان با تاکید بر اهمیت همکاری‌های اجتماعی گفت: با توجه به ظرفیت‌های بالای شهرستان کوهدشت می‌توان پروژه‌های متعددی را برای حمایت از نیازمندان و بهبود سطح زندگی مردم اجرا کرد.

کد مطلب: ۱۶۰۳۰۲۱
لینک کوتاه کپی شد
ظرفیت‌های کوهدشت، زمینه‌ساز اجرای طرح‌های حمایتی است

حجت‌الاسلام و المسلمین محمود طباطبایی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان با حجت‌الاسلام و المسلمین محمد رضا سپهوند، امام جمعه کوهدشت دیدار و گفتگو کرد. این نشست با هدف بررسی و تقویت همکاری‌ها در حوزه امور خیریه و اجتماعی برگزار شد.

در جریان این دیدار، طباطبایی ضمن ابراز خرسندی از همکاری‌های پیشین میان سازمان اوقاف و نهادهای محلی، بر اهمیت استمرار این تعاملات برای پیشبرد اهداف اجتماعی تأکید کرد و افزود: دبیرخانه اوقاف آماده اجرای پروژه‌های متنوعی در حوزه حمایت از اقشار آسیب‌پذیر در شهرستان کوهدشت است.

حجت‌الاسلام سپهوند نیز با بیان نیازهای جامعه و تأکید بر نقش بنیادهای خیریه در رفع مشکلات اجتماعی، از تلاش‌های سازمان اوقاف در بهبود وضعیت معیشتی مردم تقدیر کرد و گفت: همکاری میان دستگاه‌ها می‌تواند به الگویی موفق در استان تبدیل شود.

این دیدار با برنامه‌ریزی برای اجرای طرح‌های مشترک جدید به پایان رسید و طرفین بر تداوم همکاری‌ها در آینده تأکید کرد.

خبرنگار : فاطمه همتی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار