مراسم اهدا جوایز به تکواندوکاران کوهدشت با حضور مسئولان برگزار شد

لرستان (پانا) - مراسم اهدا جوایز به تکواندوکاران شهرستان کوهدشت با حضور رئیس هیئت تکواندو شهرستان، محمدحسین ولی‌نیا، و نایب رئیس، زهره بازوند، برگزار شد و از قهرمانان این رشته ورزشی تقدیر به عمل آمد.

کد مطلب: ۱۶۰۱۹۰۷
لینک کوتاه کپی شد
مراسم اهدا جوایز به تکواندوکاران کوهدشت با حضور مسئولان برگزار شد

مراسم اهدا جوایز به تکواندوکاران شهرستان کوهدشت در  پارک کشاورز برگزار شد.

این مراسم با هدف تقدیر از ورزشکاران برتر و تشویق آنان به ادامه فعالیت‌های ورزشی برگزار گردید.در این مراسم، محمدحسین ولی‌نیا، رئیس هیئت تکواندو کوهدشت، ضمن تبریک به قهرمانان و مدال‌آوران، گفت: موفقیت‌های اخیر تکواندوکاران کوهدشت نشان‌دهنده تلاش و پشتکار آنهاست.

وی همچنین افزود  : ما به عنوان مسئولان هیئت تکواندو، همواره در کنار شما خواهیم بود و از هر گونه حمایتی دریغ نخواهیم کرد.

زهره بازوند، نایب رئیس هیئت تکواندو کوهدشت، نیز در سخنانی به اهمیت ورزش در زندگی جوانان اشاره کرد و افزود: تکواندو علاوه بر تقویت جسم، به تقویت روحیه و اعتماد به نفس ورزشکاران نیز کمک می‌کند.

بازوند گفت : امیدواریم که با حمایت‌های بیشتر، بتوانیم استعدادهای بیشتری را در این رشته شناسایی و پرورش دهیم.

در پایان این مراسم، جوایز و مدال‌های قهرمانی به تکواندوکاران برتر اهدا شد و از زحمات مربیان و خانواده‌های ورزشکاران نیز تقدیر به عمل آمد.

این مراسم با شور و شوق ورزشکاران و خانواده‌هایشان همراه بود و امیدها برای آینده‌ای روشن‌تر در ورزش تکواندو شهرستان کوهدشت را افزایش داد.

خبرنگار : راتا آزادبخت

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار