قدردانی حمید دالوند رئیس آموزش و پرورش زاغه از خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار

لرستان (پانا) - حمید دالوند، رئیس آموزش و پرورش زاغه، با صدور پیامی فرا رسیدن روز خبرنگار را به خبرنگاران حوزه آموزش و پرورش منطقه تبریک گفت و از تلاش‌های آنان در آگاهی‌بخشی به جامعه تقدیر کرد.

کد مطلب: ۱۵۹۳۸۶۹
لینک کوتاه کپی شد
قدردانی حمید دالوند رئیس آموزش و پرورش زاغه از خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار

حمید دالوند، رئیس آموزش و پرورش زاغه، در پیامی به مناسبت روز خبرنگار با اشاره به اهمیت قلم و نوشتن حقایق، تأکید کرد که خداوند متعال به قلم و آنچه می‌نویسد قسم خورده است. وی افزود اندیشه‌هایی که در خدمت بیان حق قرار می‌گیرند، ارزشمند و زیبا هستند.

دالوند همچنین با گرامیداشت یاد شهید محمود صارمی و تسلیت اربعین حسینی، از خبرنگاران حوزه آموزش و پرورش زاغه، به ویژه زینب محبی نسب و دانش‌آموزان خبرنگار پانا منطقه، به خاطر صداقت و تلاش بی‌دریغشان در انتقال پیام آموزش و پرورش قدردانی کرد.

وی در پایان از درگاه خداوند متعال برای همه خبرنگاران سلامتی، توفیق و سربلندی طلب کرد و آرزو داشت همگان در انجام رسالت خطیر خود موفق باشند.

خبرنگار : کوثر سیدهان و اسما رازانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار