رزمنده دفاع مقدس:

پای بندی به اصول و ارزش‌های اسلام رمز و راز موفقیت جوانان است

قم(پانا) - جانباز و رزمنده پیشکسوت دفاع مقدس گفت: علم آموزی و بصیرت و آگاهی پیدا کردن از مبانی های اصیل اسلام و عمل به آنها راه و رسم موفقیت جوانان است.

کد مطلب: ۱۷۴۵۵۳۹
لینک کوتاه کپی شد
پای بندی به اصول و ارزش‌های اسلام رمز و راز موفقیت جوانان است

دفاع مقدس ۸ ساله، جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان گنجینه عظیمی از مقاومت مردم سلحشور ایران را در دوره های مختلف به نمایش گذاشته است. ضرورت برخورداری از این گنجینه گرانبها می طلبد بیش از پیش با یادگاران آن دوران بخصوص نقش آفرینان در حماسه ۸ سال دفاع مقدس آشنا شویم.

در گفتگویی که با غلامرضا کیانی نژاد از یادگاران دفاع مقدس، به گوشه هایی از زندگی و رزم ایشان می پردازیم. وی متولد ۲۹ مهر ۱۳۴۴ در شهر خرمشهر و ساکن قم و دانش‌آموخته دروس معارف اسلامی با گرایش اخلاق است.

اولین خاطره‌ای که از لحظه‌ اعزام به جبهه در ذهن دارید، بیان کنید:

«روز ثبت نام اعزام به جبهه، چون سن کمی داشتم خانواده راضی نبودند و نگران بودند لذا مجبور شدم مادر دوستم را به جای مادر خودم ببرم و انگشت رضایتمندی را پای ورقه اعزام بزند و این خاطره ماندگار در ذهن بنده است. البته مادرم بعدها چون شجاعت مرا دید، راضی شد.»

انگیزه شما از رفتن به جبهه چه بود؟

«انگیزه بنده بیشتر جنبه حماسی وشور جوانی داشت که مقتضای سن ما بود، ولی بعد از حضور در جبهه و به قول امام خمینی(ره) دانشگاه انسان سازی، با جنبه‌های الهی و بصیرتی روبرو شدم واین نقطه عطفی برای ارتقاء مبانی معنوی و توحیدی در زندگی من شد.»

در چه عملیاتی به درجه جانبازی نائل شدید؟

«اسفند سال ۱۳۶۱ بود که در عملیات خیبر منطقه طلاییه  جانباز شدم.»

در سخت‌ترین لحظات جنگ مثل کمبود امکانات، بمباران یا شرایط سخت دیگر، چه چیزی به شما و همرزمانتان قدرت می‌داد که همچنان ایستادگی کنید؟

«ایمان به هدفی که در دفاع مقدس برای همه رزمندگان روشن بود و آن هدف، دفاع از ارزشهای برآمده از یک حکومت توحیدی بود که بعد از  انقلاب قرار شد  با شعار نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی به جهان  یک الگوی حکمرانی  معنوی بدهد. دولتهای مادی و طاغوتی در راس آن آمریکا برای جلوگیری از به ثمر رسیدن این هدف، جنگ علیه انقلاب را بوسیله حزب بعث عراق تحمیل کردند ولی آن پیامی که از درون این جنگ هشت ساله صادر و سبب خیر شد، ظهور  و استقرار توانمندی حکومت الهی بر روی زمین بود.»

مهم‌ترین درسی که از هم‌رزمان خود و از دانشگاه انسان سازی جبهه آموختید، چه بود؟

«شناخت دشمن و اخلاص و استقامت در هدف خود به قصد تقرب به خداوند.»

به‌عنوان یک جانباز جنگ تحمیلی در عصر فعلی چه مسئولیتی را در قبال انقلاب اسلامی برای خود تصور می‌کنید؟

«پا فشاری و پایبندی به اصول و مبانی اصیل اسلام از مهمترین مسئولیت هایی است که امروز باید پای آن ایستاد.»

پیام شما برای نسل جوان که شاید فضای جنگ را تجربه نکرده‌است، چیست؟

«بصیرت و آگاهی پیدا کردن از مبانی های اصیل اسلام و عمل به آنها با مطالعه وصیتنامه، سرگذشت و خاطرات شهدا و جانبازان و در رأس تمام آنها سفارش به پیروی از ولایت فقیه و نیز عمل به تکلیف در حوزه تهذیب و علم آموزی است که همین موضوعات رمز و راه موفقیت جوانان نیز محسوب می شود.»

 

خبرنگار : دانش آموز: رقیه سادات موسوی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار