مدیرکل آموزش و پرورش استان قم:

تقویت هویت دینی و انقلابی نوجوانان از مهم ترین اهداف نظام آموزشی است

قم(پانا) – مدیرکل آموزش و پرورش استان قم گفت: تقویت هویت دینی و انقلابی و کنشگری اجتماعی نوجوانان از مهم ترین اهداف آموزش و پرورش است و تشکل های دانش آموزی در این زمینه سهم بسزایی دارند.

کد مطلب: ۱۶۹۳۶۴۹
لینک کوتاه کپی شد
تقویت هویت دینی و انقلابی نوجوانان از مهم ترین اهداف نظام آموزشی است

محمدجواد محمدی سعید در حاشیه جلسه شورای برنامه ریزی سازمان دانش آموزی استان قم در گفتگو با خبرنگار پانا اظهار کرد: «همه ما مسئولیت داریم در زمینه فعالیت های اجتماعی از جمله تجمعات شبانه کنشگری و اثرگذاری داشته باشیم.»

وی افزود: «تشکل های دانش آموزی نقش بسیار موثری در بصیرت افزایی و تقویت بعد اجتماعی نوجوانان دارند و در واقع بازوی مهم تربیتی آموزش و پرورش محسوب می شوند.»

محمدی سعید با اشاره به فعالیت گسترده سازمان دانش آموزی استان قم گفت: «دانش‌آموزان سرمایه‌های انسانی آینده نظام تعلیم و تربیت هستند و ما وظیفه داریم با حمایت از اقدامات تشکل ها بخصوص سازمان دانش آموزی و با اتکا به ظرفیت دانش‌آموزان مستعد و متعهد، زمینه رشد شخصیت، خلاقیت و توان مدیریتی آنان و پرورش نسلی مسئولیت‌پذیر، قانون‌مدار و انقلابی را ایجاد نماییم.»

وی تصریح کرد: «یکی از اولویت‌های ما در آموزش و پرورش استان قم، تقویت ایمان و امید و هویت انقلابی دانش‌آموزان از طریق فعالیت‌های میدانی و تشکیلاتی است؛ جایی که نوجوانان در کنار آموزش، مسئولیت و خدمت را نیز تجربه می‌کنند.»

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم همچنین با اشاره به رونمایی از نشان نخستین انتشارات حقوقی سازمان دانش آموزی در استان قم و نیز اعطای گواهی به مربیان خبره سازمان که برای نخستین بار در کشور صورت گرفت، این اقدامات را گامی موثر در ارتقای کیفیت تربیت دانش‌آموزان دانست و بر نقش مربیان در تحقق اهداف تربیتی تأکید کرد.

 

 

خبرنگار : ابوالفضل بمانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار