خانواده های شهدای میناب با استقبال مردم وارد قم شدند

قم (پانا) – شماری از خانواده های شهدای مدرسه شجره طیبه مینابT ظهر امروز در نخستین روز دهه کرامت با استقبال رسمی مسئولان، فرهنگیان و دانش آموزان از ایستگاه راه آهن محمدیه وارد قم شدند.

کد مطلب: ۱۶۸۸۶۷۷
لینک کوتاه کپی شد
خانواده های شهدای میناب با استقبال مردم وارد قم شدند

شماری از خانواده های معلمان و دانش آموزان شهید مدرسه میناب امروز با استقبال رسمی استاندار قم، فرمانده انتظامی استان، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی دیگر از مسئولان و اقشار مختلف مردم وارد قم شدند.

مردم قم به‌خصوص دانش آموزان و فرهنگیان در حالی که شاخه های گل در دست داشتند، یاد و خاطره شهدای دانش آموز و معلم میناب را در زادروز حضرت معصومه(س)، روز دختر و آغاز دهه کرامت گرامی داشته و ورود خانواده های آنان را خیرمقدم گفتند.

حضور در نشست خبری و مراسم گرامیداشت روز دختر در حرم مطهر حضرت معصومه(س) و نیز حضور در مسجد جمکران و بازدید از مواکب از جمله برنامه های پیش بینی شده برای حضور خانواده های شهداست.

قرار بود مراسم استقبال از خانواده های شهدای میناب صبح امروز برگزار شود اما بروز اشکال فنی در قطار، زمان بندی برنامه های را تغییر داد.

همزمان با ورود خانواده ها به قم، تصاویر دختران شهید مدرسه میناب در سطح شهر اکران شد. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خبرنگار : ابوالفضل بمانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار