مدیر انتشارات خادم‌الرضا(ع):

کتاب «ژن ملکه؛ بانوی پارس» روانه بازار نشر شد

قم (پانا) - کتاب «ژن ملکه؛ بانوی پارس» با هدف تبیین و ترویج موضوع عفاف و حجاب از سوی انتشارات خادم‌الرضا(ع) منتشر شد.

کد مطلب: ۱۶۶۹۹۲۹
لینک کوتاه کپی شد
کتاب «ژن ملکه؛ بانوی پارس» روانه بازار نشر شد

کتاب «ژن ملکه؛ بانوی پارس» با هدف تبیین و ترویج موضوع عفاف و حجاب در میان جوانان به قلم مرضیه صداقت از سوی انتشارات خادم‌الرضا(ع) منتشر شد.

به گزارش پانا به نقل از انتشارات خادم‌الرضا(ع)؛محمدجواد حیدرزاده مدیر انتشارات خادم‌الرضا(ع) از چاپ کتاب «ژن ملکه؛ بانوی پارس» توسط انتشارات خادم‌الرضا(ع) خبر داد و اظهار کرد: این کتاب با موضوع تبیین صحیح عفاف و حجاب به قلم مرضیه صداقت در ۲۲۰ صفحه به نگارش درآمده است.

وی تصریح کرد: در زمانه‌ای که دشمنان با تهاجم فرهنگی به دنبال کمرنگ‌کردن هویت اصیل ایرانی اسلامی در دختران و بانوان ایرانی هستند و مباحث بنیادین دینی نظیر حجاب را به یک چالش فرهنگی، اجتماعی و سیاسی تبدیل کرده‌اند، بهترین راه استفاده از ابزار فرهنگ با هدف جهاد تبیین و روشنگری در جامعه است.

مدیر انتشارات خادم‌الرضا(ع) با تأکید بر برتری نگاه فرهنگی بر برخوردهای سلبی در موضوع حجاب، گفت: دختران ایران که «ملکه‌های» فردا هستند، در میانه کشمکشی سهمگین گرفتار آمده‌اند. از یک سو، فریادهای بلند جهان مصرف‌گرا که هویت آنان را به نمایشی سطحی تقلیل می‌دهد، و از سوی دیگر، نگاه‌های سخت و متقابلی که گاه به جای کشف ریشه، بر هرس شاخه‌ها اصرار می‌ورزد.

حیدرزاده ادامه داد: تجربه به ما آموخته که در موضوع حجاب نه تقابل می‌تواند کاری از پیش ببرد و نه فرمان. آنچه ماندگار است، همیشه از «درون» می‌جوشد؛ مانند چشمه‌ای که در اعماق زمین شکل می‌گیرد و سپس، زلال و شفاف، بر سطح زمین جاری می‌شود و زمینه حیات را فراهم می‌کند.

وی تصریح کرد: کتاب «ژن ملکه؛ بانوی پارس» به دنبال آن است که همان «چشمه درون» را در وجود هر دختر ایرانی بجوشاند. این اثر، نه یک دستورالعمل است و نه یک منشور سلبی، بلکه یک «دعوت» است. دعوتی شاعرانه، عقلانی و انگیزشی برای بازگشت به خویشتن اصیل.

مدیر انتشارات خادم‌الرضا(ع) اظهار کرد: این انتشارات در راستای اهمیت موضوع «جهاد تبیین» که براساس نظریه رهبر معظم انقلاب به معنای روشنگری از روی کار علمی و تحقیقی است، این کتاب را به منظور ترویج و تبیین مبانی و معارف دین اسلام و سبک زندگی منتشر کرده است.

حیدرزاده ادامه داد: در این کتاب، صد نکته کوتاه و مفید با زبان جذاب و مورد اقبال جوانان درباره حجاب روایت‌شده و در پی آن است که نوجوان امروز، با خواندن این صد نکته، «ضرورت» پوشش را نه از موضع اجبار، که از منظر «خودآگاهی» و «عزت نفس» درک کند. او باید بداند که این انتخاب، یک محدودیت نیست؛ بلکه یک برتری است. یک امتیاز برای کسی که می‌داند گوهر وجودش آن‌ قدر ارزشمند است که آن را در معرض هر نگاهی قرار نمی‌دهد. او وارث دوشیزگان پارسی است که حجاب‌شان، تاج وقارشان بود.

وی با اشاره به جامعه مخاطب کتاب «ژن ملکه؛ بانوی پارس»، عنوان کرد: این کتاب، برای اقشار مختلف جامعه نوشته شده است؛ برای پدران و مادران، معلمان و مربیان، و برای همه‌ آنان که دغدغه‌ فردای روشن‌تری را دارند. این کتاب، یک راهبرد فرهنگی است برای روزهای سخت؛ ابزاری نرم و اثرگذار که می‌کوشد تا با زبان نرمش و حکمت، آنچه را که باید، به جان نسل نو بنشاند.

مدیر انتشارات خادم‌الرضا(ع) افزود: امیدواریم این اثر چونان بارانی نرم بر زمین تشنه‌ معنویت جامعه ببارد و جوانه‌های آگاهی و خودباوری را در نسل جدید زنده کند و هر دختر ایرانی با درک موضوع حجاب، ملکه‌ سرزمین وجود خویش شود.

وی در پایان از آمادگی این انتشارات برای تعامل و همکاری با نهادهای فرهنگی، آموزشی و دانشگاهی به منظور توزیع این کتاب خبر داد و خاطرنشان کرد: عموم علاقه‌مندان نیز می‌توانند این اثر را با تخفیف ویژه از سایت انتشارات خادم‌الرضا(ع) به نشانی https://khademolreza.com تهیه کرده یا با شماره تلفن‌های ۰۹۱۲۷۴۶۱۲۰۵ و ۰۲۵۳۷۷۳۱۲۶۵ ارتباط بگیرند.

 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار