۱۵۰ مدیر مدارس ابتدایی قم در دوره آموزشی محیط یار شرکت کردند
قم (پانا) – دوره آموزشی طرح محیط یار در استان قم آغاز شد و ۱۵۰ مدیر مدرسه ابتدایی در آن شرکت کردند.

دوره آموزشی ضمن خدمت طرح ملی «محیط یار» با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان قم و اداره کل حفاظت محیط زیست استان در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد.
علی یزدی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان قم در مراسم افتتاحیه این دوره اظهار کرد: هدف کلان این طرح ارتقای سواد محیط زیستی و نهادینه سازی فرهنگ محیط زیست در بین دانش آموزان است.
وی افزود: جایگاه راهبردی مدیران مدارس در ایجاد محیط آموزشی ایمن، پویا در مسیر گسترش عدالت در سلامت جامعه حائز اهمیت است.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان قم تصریح کرد: در راستای اجرای طرح شمیم، دوره توانمندسازی مدیران مدارس ابتدایی به منظور ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست در میان دانشآموزان مقطع ابتدایی و به تبع آن، گسترش این فرهنگ به بطن جامعه طراحی شده است.
طرح «محیط یار» فرصتی مغتنم برای آموزش و توانمندسازی دانشآموزان به عنوان سفیران محیط زیست در مدارس و خانههایشان فراهم میآورد و ۱۵۰ مدیر مقطع ابتدایی در این طرح شرکت کردند.
هدف از طرح فوق ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست برای دانش آموزان، محافظت از گونه های جانوری و تغییرات اقلیمی و نیز مدیریت پسماند می باشد.
.
ارسال دیدگاه