ادای احترام مردم قم به پیکر مطهر یکی از فرماندهان ارشد نیروی قدس سپاه
قم(پانا) – مراسم وداع با پیکر مطهر سرلشکر شهید محمدسعید ایزدی از فرماندهان ارشد نیروی قدس سپاه امشب در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار شد.

مراسم وداع با پیکر مطهر سرلشکر شهید محمدسعید ایزدی مسئول بخش فلسطین نیروی قدس سپاه امشب همزمان با شب هشتم محرم در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار شد.
در این مراسم معنوی و حماسی که با حضور پرشور اقشار مختلف مردم، خانوادههای معظم شهدا، روحانیون، طلاب، نیروهای نظامی و انتظامی و مسئولان استانی همراه بود، فضای حرم مطهر بانوی کرامت سرشار از عطر شهادت، حماسه و ارادت به ساحت اهلبیت (ع) شد.
آئین وداع با پیکر این فرمانده سرافراز که عمر خود را در مسیر مجاهدت خاموش و پاسداری از امنیت و اقتدار کشور سپری کرده بود، با قرائت قرآن، ذکر مصیبت حضرت سیدالشهدا (ع) و نوحهخوانی ذاکران اهلبیت (ع) همراه بود و حالوهوایی عاشورایی به حرم حضرت معصومه (س) بخشید.
مردم ولایتمدار قم با حضور در این آئین معنوی، ضمن ادای احترام به مقام شامخ این شهید عالیمقام، بار دیگر پایبندی خود را به آرمانهای امام راحل (ره)، رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) و شهیدان راه حق و حقیقت اعلام کردند.
مراسم تشییع پیکر پاک این شهید والامقام، روز جمعه ۱۳ تیرماه پس از اقامه نماز جمعه، از مصلای قدس آغاز شده و تا حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها ادامه خواهد داشت.
ارسال دیدگاه