تدفین پیکر قاضی شهید «علی قناعت‌کار» در حرم بانوی کرامت

قم (پانا) - پیکر قاضی شهید «علی قناعت‌کار ماوردیانی» از شهدای حمله رژیم صهیونیستی، امروز در حرم بانوی کرامت خاکسپاری شد.

کد مطلب: ۱۵۸۱۲۹۴
لینک کوتاه کپی شد
تدفین پیکر قاضی شهید «علی قناعت‌کار» در حرم بانوی کرامت

مراسم تشییع پیکر قاضی شهید علی قناعت‌کار ماوردیانی، معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۳ شهید مقدس تهران (اوین)، امروز یکشنبه هشتم تیرماه از مسجد امام حسن عسگری(ع) تا حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد.

پیکر مطهر این شهید سرافراز پس از طواف گرد ضریح نورانی حضرت معصومه(س) و اقامه نماز توسط آیت الله سید محمد سعیدی تولیت این آستان مقدس، در بقعه شهید آیت الله مفتح (ره) و در جوار مزار قضات شهید والامقام حجج اسلام والمسلمین رازینی و مقیسه به خاک سپرده شد.

در مراسم تدفین این قاضی شهید، جمعی از قضات دیوان عالی کشور، خانواده های معظم شهدا و عموم مردم قم حضور داشتند.

قاضی علی قناعت‌کار ماوردیانی، اهل روستای ماوردیان شهر فومن بود. وی تحصیلات حوزوی خود را در شهر قم گذراند و در سن ۱۴سالگی در جبهه‌های جنگ تحمیلی به درجه جانبازی نائل شد. 

شهید قناعت‌کار به‌عنوان بسیجی داوطلب در جبهه‌های حق علیه باطل از لشکر همیشه‌پیروز ۱۶ قدس گیلان در گردان حضرت ابوالفضل(ع) تحت فرماندهی سرداران شهید مرآت و نظری در گردان خط‌شکن حضرت ابوالفضل(ع) حضور عاشقانه کنار دیگر رزمندگان داشت.

وی در عملیات‌های کربلای۵، نصر۴، عملیات بیت‌المقدس۲، عملیات بیت‌المقدس۷ و نیز در خط پدافندی هور و جزیره مجنون نیز حضور داشته است این شهید بزرگوار پس از پذیرش قطعنامه تا پایان جنگ نیز در مناطق جنگی به‌صورت داوطلبانه حضور داشت.

شهید قناعت‌کار از چهره‌های مورد اعتماد قوه قضائیه و از نیروهای پرتلاش و صادق در مبارزه با جریان‌های نفوذ و اخلال در نظام اسلامی بود که سرانجام در مسیر خدمت به مردم و نظام اسلامی و در پی حمله رژیم صهیونیستی به زندان اولین، به شهادت رسید.

خبرنگار : ابوالفضل بمانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار