معاون سیاسی امنیتی استانداری قم تاکید کرد:

ضرورت راه‌اندازی مهدهای کودک در مساجد

قم (پانا) - معاون سیاسی امنیتی استانداری قم گفت: ضرورت دارد در هر مسجد یک مهد کودک راه اندازی شود تا کودکان از همان ابتدا تحت تربیت درست قرار گیرند.

کد مطلب: ۱۵۷۶۰۶۸
لینک کوتاه کپی شد
ضرورت راه‌اندازی مهدهای کودک در مساجد

مرتضی حیدری، معاون سیاسی امنیتی استانداری قم، شامگاه دوشنبه ۱۹ خرداد در مراسم افتتاحیه برنامه‌های اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد در تالار فرهنگ و هنر قم اظهار کرد: برنامه های کانون های فرهنگی هنری نقش مهمی در غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان ایفا می‌کنند و ایجاد چنین تشکل‌های منسجم و برنامه‌ریزی شده، ستودنی و قابل تحسین است.

حیدری با اشاره به اهمیت هنر و فرم هنری تاکید کرد: هنر نقش کلیدی در انتقال پیام‌های فرهنگی و ارزش‌های انقلاب اسلامی دارد و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد باید این ظرفیت را بیش از پیش فعال کنند.

 وی با اشاره به برخی اتهامات و برداشت‌های نادرست نسبت به نسل جوان، تصریح کرد: برخلاف تصور بسیاری، جوانان امروز و نوجوانان بیش از هر زمان دیگری پایبند به آرمان‌ها، دین، امام و رهبری هستند و در برابر تهاجمات فرهنگی با عزت و افتخار مقاومت می‌کنند و این نسل، آینده‌ساز کشور است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری قم به موضوع کشف استعدادهای نوجوانان اشاره کرد و آن را یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها در عرصه فرهنگی دانست.

حیدری همچنین به ضرورت توجه به تربیت کودکان از همان سال‌های ابتدایی زندگی اشاره کرد و گفت: بزرگ‌ترین ضعف موجود غفلت از مهدکودک‌ها است.

وی اظهار امیدواری کرد که بتوان برای هر مسجد یک مهدکودک راه‌اندازی کرد تا کودکان از ابتدا تحت تربیت مناسب قرار گیرند و گفت: تربیت کودکان نیازمند مربیان متخصص و تولید محتوای مناسب است که باید در اولویت برنامه‌ریزی‌ها قرار گیرد.

حیدری در پایان با تاکید بر استمرار برنامه‌های فرهنگی و هنری مساجد، از مسئولان خواست تا با تقویت زیرساخت‌ها و حمایت‌های لازم، زمینه تربیت نسلی متعهد و کارآمد را فراهم کنند

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار