تساوی استقلال- تراکتور /تیتیها صدرنشین ماندند/ دورخیز پرسپولیس برای تصاحب صدر جدول
تهران (پانا) - تقابل دو تیم استقلال و تراکتور به تساوی رسید.
تیم فوتبال استقلال تهران از هفته هشتم لیگ برتر فوتبال کشور در ورزشگاه یادگار امام به مصاف تیم فوتبال تراکتور رفت.

استقلال هم که با ۱۵ امتیاز در جایگاه دوم قرار دارد در این بازی نمیخواهد فرصت صدرنشینی را از دست دهد.

تراکتور با ۱۶ امتیاز در صدر جدول قرار دارد. استقلال و پرسپولیس به ترتیب با ۱۵ و ۱۳ امتیاز در تعقیب تراکتور هستند.
ترکیب تراکتور:
علیرضا بیرانوند، مهدی شیری، شجاع خلیلزاده، سیدمهدی حسینی، تیبور هلیلوویچ، دانیال اسماعیلیفر، محمد نادری، فرشاد فرجی، محمد دانشگر، شهریار مغانلو و امیرحسین حسینزاده
سرمربی: جواد نکونام
ترکیب استقلال:
حبیب فرعباسی، رستم آشورماتوف، سامان فلاح، عارف آقاسی، حسین گودرزی، صالح حردانی، امیرمحمد رزاقینیا، اسماعیل قلیزاده، یاسر آسانی، علیرضا کوشکی و سعید سحرخیزان
سرمربی: سهراب بختیاریزاده

این بازی با سوت کاظمی آغاز شد.




تراکتور در ۱۳ بازی اخیر داخل خانه خود، در هیچ مسابقهای نباخته است
سیدوحید کاظمی داور این بازی در پنج فصل اخیر ۹ بار قضاوت بازیهای تراکتور را بر عهده داشته است که نتایج آن چهار پیروزی و سه شکست و دو تساوی بوده است.

استقلال در ۱٠ بازی اخیر خود هیچ مسابقهای را نباخته است.
مهدی قایدی از تیم استقلال با پنج گل رکورد بیشترین گل زده را در تقابلهای رو در رو با تراکتور دارد.

سیدوحید کاظمی داور این بازی در پنج فصل اخیر ۱۱ بار قضاوت بازی های استقلال را بر عهده داشته است که نتایج آن شش پیروزی و یک شکست و چهار تساوی بوده است.

تا دقیقه ۱۴ بازی دو تیم بسته خورد. دقیقه ۲۱ بازی تراکتور یک فرصت گل زنی را از دست داد.

تا دقیقه ۲۵ بازی توپی خط دروازه عبور نکرد. استقلالیها با خطای بازیکن تراکتور صاحب یک ضربه آزاد شدند. در نهایت امر خطری بر روی دروازه تراکتور ایجاد نکرد و در دقیقه ۲۶ بازی حرکت زیبای یاسر آسانی ثمری برای استقلال نداشت.

استقلال در دقیقه ۲۷ بازی توسط سحرخیزان صاحب گل برتری شد

دقیقه ۳۰ بازی استقلال صاحب یک ضربه کرنر شد و این مدافعان هوشیار تراکتور بودند که این حمله استقلال را خنثی کردند.

دقیقه ۳۱ بازی استقلالیها با پرتاب اوت شروع کننده بازی بودند.

نیمه اول این بازی با برتری استقلال به پایان رسید. در آغاز نیمه دوم سال و حملات زیادی بر روی دروازه تراکتور داشت
تا دقیقه ۵۵ استقلالیها تمام تلاش خود را کردند که به گل دوم دست پیدا کنند و در نقطه مقابل تیم فوتبال تراکتور هم دنبال گل تساوی بود.

از دقیقه ۶۰ تا دقیقه ۷۰ حملات تراکتوریها بر روی دروازه استقلال بیشتر شد و در نهایت در دقیقه ۷۲هلیلوویچ گل اول را به ثمر رساند که با نظر داور این گل تراکتور مردود اعلام شد. دقیقه ۷۴ تراکتور به کل تساوی دست پیدا کرد.

دقیقه ۸۴ بازی همچنان کار دو تیم با تساوی دنبال شد. دقیقه ۸۶ حملات تراکتور ادامه پیدا کرد ولی ثمری نداشت. داور ۵ دقیقه وقت اضافه اعلام کرد و در دقیقه عمل وقتهای اضافه تراکتور صاحب یک ضربه اوت شد که توپ از کنار دروازه استقلال به بیرون رفت.

دقیقه ۹۲ استقلالیها یک ضربه آزاد بر روی دروازه تراکتور ارسال کردند در شرایطی که فرجی با یک کارت سر جریمه شد. دقیقه ۹۵ بازی تراکتور با فریادهای جواد نکونام هدایت میشد و در نقطه مقابل هم سهراب بختیاری زاده میخواست ۳ امتیاز این بازی خارج از خانه را از دست بدهد. ثانیههای پایانی بازی دو تیم یک نبرد فیزیکی را به نمایش گذاشتند. در نهایت این بازی به تساوی رسید.

تراکتور با ۱۷ امتیاز در سطح جدول ماند و استقلالیها با ۱۶ امتیاز به جایگاه دوم تکیه زدند. در شرایطی که تیم فوتبال پرسپولیس با دو بازی کمتر از استقلال و تراکتور با ۱۳ امتیاز در جایگاه سوم قرار دارد و برای صدرنشینی دورخیز کرده است.
در حال تکمیل/
ارسال دیدگاه