وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

نام‌های خیابان‌ها و میادین بخشی از هویت شهری و حافظه جمعی هستند

تهران (پانا) - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اطلاعیه دفتر نشر آثار رهبر شهید انقلاب در مورد منع تغییر نام اماکن با سابقه نوشت: این اطلاعیه دریچه تازه‌ای را بازگشود. نام‌های خیابان‌ها و میادین، بخشی از هویت شهری و حافظه جمعی هستند.

کد مطلب: ۱۷۵۰۹۸۰
لینک کوتاه کپی شد
نام‌های خیابان‌ها و میادین بخشی از هویت شهری و حافظه جمعی هستند

سیدعباس صالحی سه‌شنبه (۲۸ مهرماه) در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: نام‌های خیابان‌ها و میادین، نام نیستند بلکه بخشی از هویت شهری و حافظه جمعی هستند. متاسفانه ورود بی مهابا به تغییر نام این اماکن رخ داده است‌.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین نوشت: اطلاعیه دفتر نشر آثار رهبر شهید انقلاب در مورد منع تغییر نام اماکن با سابقه، دریچه تازه‌ای را بازگشود. امید که تغییر رویه را شاهد باشیم.

 

در پی درخواست‌ها و پیگیری‌های مسئولان در سراسر کشور برای نامگذاری خیابان‌ها و اماکن به نام رهبر شهید انقلاب، در آخرین مکاتبات انجام‌شده، پیشنهاد شهردار مشهد برای نامگذاری خیابان‌های کوهسنگی و دانشگاه این شهر به نام ایشان در نامه‌ای به دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید انقلاب واصل شده است.

دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید انقلاب در پاسخ به این پیشنهاد اعلام کرده: «این دفتر، با نامگذاری مکان‌های دارای نامِ رایج و باسابقه، به اسم مبارک امام مجاهد شهید حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای قدّس‌الله‌نفسه‌الزّکیّه موافقت ندارد.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار