گردهم‌آیی هنرمندانی با دیدگاه‌ها، تجربه‌ها و زبان‌های بصری گوناگون؛

«۲۰ اثر هنری» از هنرمندان ایرانی در هلند به نمایش درمی‌آید

تهران (پانا) - آثار ۱۹ هنرمند ایرانی با «۲۰ اثر هنری» به شکل آنلاین در هلند به نمایش گذاشته می‌شود.

کد مطلب: ۱۷۰۸۱۳۸
لینک کوتاه کپی شد
«۲۰ اثر هنری» از هنرمندان ایرانی در هلند به نمایش درمی‌آید

به گزارش مشاور رسانه محفل هنری راجا، نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی و صنایع دستی «۲۰ اثر هنری» با شرکت ۱۹ هنرمند ایرانی، روز چهارشنبه، ۲۰ خرداد ماه سال جاری به صورت آنلاین در کشور هلند به نمایش گذاشته می‌شود.

محفل هنری راجا با همکاری موسسه بلوم آرت هلند، برگزارکنندگان این نمایشگاه هستند و فرزاد جمشیددانایی خبرنگار عرصه فرهنگ و هنر و موسس محفل هنری راجا، کیوریتوری رویداد را بر عهده دارد.

صمد کاویانی مدرس دانشگاه و عضو انجمن علمی فرش ایران، در مقام مشاور عالی هنری فعالیت می‌کند و آرزو صالحی فیلمساز و طراح گرافیک، مدیریت هنری محفل هنری راجا را بر عهده دارد. گفتنی است؛ طراحی پوستر و ساخت ویدئو به ترتیب بر عهده صمد کاویانی معمار و گرافیست و نیاز زارعی معمار و طراح داخلی بوده است.

در بیانیه هنری رویداد چنین آمده است:

«نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی «۲۰ اثر هنری» گردهم‌آیی هنرمندانی با دیدگاه‌ها، تجربه‌ها و زبان‌های بصری گوناگون است که در قالب بیست اثر، روایت‌هایی متفاوت از جهان پیرامون و درون انسان را به نمایش می‌گذارند. این مجموعه تلاشی است برای ایجاد گفت‌وگویی میان اندیشه، احساس و فرم؛ جایی که هر اثر به‌عنوان یک صدای مستقل، در کنار دیگر آثار به بخشی از یک گفت‌وگوی جمعی تبدیل می‌شود.

آثار حاضر با بهره‌گیری از رسانه‌ها، تکنیک‌ها و رویکردهای متنوع، بازتابی از دغدغه‌های فردی و اجتماعی، خاطره، هویت، طبیعت، زمان و تجربه زیسته هنرمندان هستند. تنوع موجود در این نمایشگاه نه تنها نشان‌دهنده تفاوت نگاه‌ها و شیوه‌های بیان است، بلکه بر ظرفیت هنر برای پیوند دادن تجربه‌های گوناگون انسانی تأکید می‌کند.

«۲۰ اثر هنری» مخاطب را به تأمل، کشف و مواجهه‌ای تازه با معانی نهفته در تصویر دعوت می‌کند؛ تجربه‌ای که در آن هر اثر دریچه‌ای است به جهان منحصربه‌فرد خالق خود و در عین حال بخشی از روایتی گسترده‌تر درباره انسان و زمانه او. این نمایشگاه فرصتی است برای مشاهده، گفت‌وگو و بازاندیشی در نقش هنر به‌عنوان زبانی جهانی که فراتر از مرزها و تفاوت‌ها، انسان‌ها را به یکدیگر نزدیک می‌کند.»

اسامی هنرمندان شرکت‌کننده به این شرح است:

صمد کاویانی، ابوالفضل براتی، فاطمه کریمی، فاطمه ملکان، محدثه موسوی، محدثه مقدم، مهلا شکری، مهدیه شکری، امین عجمی، مهسا اخوت، سیده ریحانه کاظمی، ریحانه نجفی، فاطمه ساغری، زهرا یوسفی، طیبه پاکدار، محمدصادق وحدتی نیا، ملیکا قیاسی، فرشته کیانی فر، فرشته خواجه وند.

علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی برای تماشای ۲۰ اثر راه‌ یافته به «۲۰ اثر هنری» می‌توانند تا روز دوشنبه، ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۵ به کانال بله، تلگرامی و صفحه اینستاگرام رسمی محفل هنری راجا به نشانی: https://t.me/RajaArtCircle و همچنین، سایت رسمی موسسه بلوم آرت هلند به نشانی: http://www.bloomartsociety.com مراجعه کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار