رادیو نمایش با ویژه‌برنامه «شهید جمهور» سیره خدمت آیت‌الله رئیسی را روایت می‌کند

تهران (پانا) - مدیر گروه برنامه‌های مستند و ترکیبی رادیو نمایش از پخش ویژه‌برنامه‌ای ۱۲۰ دقیقه‌ای خبر داد که در آن ابعاد مختلف زندگی مجاهدانه شهید آیت‌الله رئیسی، از خادم‌الرضایی تا ریاست‌جمهوری، با حضور هنرمندان و مسئولان کشوری واکاوی می‌شود.

کد مطلب: ۱۷۰۰۶۳۰
لینک کوتاه کپی شد
رادیو نمایش با ویژه‌برنامه «شهید جمهور» سیره خدمت آیت‌الله رئیسی را روایت می‌کند

رضا گل‌سوسن، مدیر گروه برنامه‌های مستند و ترکیبی رادیو نمایش، اظهار کرد: شهید رئیسی شخصیتی بود که نامش با عدالت‌خواهی، ساده‌زیستی و تلاش خستگی‌ناپذیر گره خورده است. ایشان از دیار مقدس مشهد برخاست و تا آخرین لحظه، دوشادوش مردم در مسیر آبادانی ایران و گره‌گشایی از مشکلات گام برداشت. وی به‌جای نشستن در قصرها، در میان محرومان و در روستاهای دوردست به دنبال خدمت بود.

وی با اشاره به سیره اخلاقی این شهید والامقام افزود: شاید ماندگارترین تبلور مکتب او در این جمله خلاصه شود که «شب‌ها برای مردم دعا کنید و روزها برای مردم کار کنید». رئیس‌جمهور شهید با ایثار جان خود، ثابت کرد که مسیر خدمت، مسیر عاشقی و جانبازی است و ایشان تا پای جان بر عهدی که با خدا و مردم بسته بود، استوار ماند.

گل‌سوسن در ادامه گفت: امروز وظیفه ما پاسداری از راه و رسم ایشان یعنی خدمت بی‌منت و اخلاص در عمل است. در همین راستا، ویژه‌برنامه «شهید جمهور» با نگاهی جامع به زندگی ایشان تولید شده که شامل بخش‌هایی نظیر گفتگو با مسئولان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی درباره مراسم روز بزرگداشت شهدای خدمت و تبیین ابعاد مذهبی و خادم‌الرضا بودن ایشان در آستان قدس رضوی است.

مدیر گروه برنامه‌های مستند و ترکیبی رادیو نمایش تصریح کرد: در این برنامه، سفرهای استانی و عملکرد دولت سیزدهم در قالب دو مستند «خدمت صادقانه» و «مستند عملکرد» بررسی می‌شود. همچنین واکاوی سه دوره ریاست ایشان بر قوه قضاییه، بررسی اقدامات و بازخوردها و پخش سخنرانی‌ها و گزارش‌های مردمی از دیگر بخش‌های مهم این برنامه خواهد بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این ویژه‌برنامه با بهره‌گیری از ارتباط‌های تلفنی با سران و مسئولان مرتبط کشوری، ابعاد مختلف مجاهدت‌های ایشان را واکاوی می‌کند.

«شهید جمهور» روز چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت، ساعت ۹:۰۰ صبح به مدت ۱۲۰ دقیقه به تهیه‌کنندگی پگاه عموزاده، نویسندگی سهیلا خدادادی، گویندگی امیر زنده‌دلان و با هنرمندی جمعی از هنرمندان رادیو نمایش روی آنتن می‌رود تا یادآور این درس بزرگ باشد که «خادم ملت بودن» بالاترین مقام است.

این برنامه ساعت ۲۰:۳۰ از رادیو نمایش تکرار می شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار