حسین نوری در گفت‌وگو با پانا:

مسئولیت هنرمندان در برابر رنج مردم صداقت، همدلی و روایت حقیقت است

تهران (پانا) - حسین نوری، نقاش، کارگردان و نویسنده جانباز که بر اثر آسیب‌های دوران بازداشت توسط ساواک توان استفاده از دستان خود را از دست داده و امروز با گرفتن قلم‌مو میان دندان‌ها نقاشی می‌کند، درباره نگاه خود به وطن، نقش هنر و مسئولیت هنرمندان سخن گفت.

کد مطلب: ۱۶۸۹۵۹۹
لینک کوتاه کپی شد
مسئولیت هنرمندان در برابر رنج مردم صداقت، همدلی و روایت حقیقت است

حسین نوری  نقاش، نویسنده و کارگردان تئاتر و سینما در گفت‌وگو با پانا با اشاره به اهمیت هنر در زندگی انسان گفت: «خدا خاک را آفرید و مرا از خاک ایران آفرید و روح عشق را در من دمید.» 

وی درباره وظیفه هنرمندان در برابر رنج مردم اظهار کرد: «هنرمندان، مانند همه انسان‌های آزاده، مسئول‌ هستند که صدای انسانیت باشند، به فکر هموطنان خود باشند و حقیقت، عدالت و صداقت را پاس بدارند.» 

این هنرمند افزود: «هنرمند وظیفه دارد واقعیت‌ها را آن‌گونه که هستند، اما با روح لطیف، نگاه انسانی و زیبایی‌شناسی خود روایت کند. هنری که از صداقت و همدلی سرچشمه بگیرد، ماندگار خواهد بود؛ هم در دنیا و هم در دل‌ها.» 

وی در پاسخ به پرسشی درباره دانش‌آموزان حادثه‌دیده میناب گفت: «هر چه گویم عشق را شرح و بیان، چون به گفتن می‌رسم، شرمنده‌ام از آن.» 

این هنرمند افزود: «درد و اندوهی که بر دل خانواده‌ها و مردم نشسته، هرگز از یادها نخواهد رفت.» 

حسین نوری خاطرنشان کرد: «دانش‌آموزان میناب، این کودکان پاک و بی‌ریا، هرچند کوچک در سن، اما بزرگ در قلب‌های ما هستند و یاد و نگاه آنان در حافظه جمعی مردم باقی خواهد ماند.» 

وی گفت: «این کودکان فرشتگانی هستند که نبودنشان سکوتی سنگین و جای خالی بزرگی بر جای می‌گذارد؛ جایی که هیچ‌گاه فراموش نخواهد شد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار