در گفت‌وگو با پانا:

آسیب به ۵۴ مرکز کانون؛ حمله به فرهنگ و کودکان

خسارت جدی به موزه تاریخ و زمان/ فراخوان فیلمنامه درباره شهدای دانش‌آموز میناب به‌زودی منتشر می‌شود

تهران (پانا) - محمدرضا کریمی صارمی، معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، با اشاره به فعالیت‌های این مجموعه در ایام جنگ تحمیلی اخیر گفت: هنرمندان کانون از همان روزهای ابتدایی، با تمام توان پای کار آمدند و تلاش کردند در حوزه تخصصی خود، یعنی تولید آثار فرهنگی و هنری برای کودکان و نوجوانان، نقش‌آفرینی کنند.

کد مطلب: ۱۶۸۵۵۳۳
لینک کوتاه کپی شد
آسیب به ۵۴ مرکز کانون؛ حمله به فرهنگ و کودکان

محمدرضا کریمی صارمی در گفت‌وگو با پانا گفت: «در این ایام، چندین اثر در قالب انیمیشن و پویانمایی توسط کانون تولید و منتشر شد که خوشبختانه با استقبال گسترده مخاطبان همراه بود. هر یک از این آثار توانست بین ۵ تا ۷ میلیون بازدید را به خود اختصاص دهد که نشان‌دهنده ارتباط مؤثر این تولیدات با مخاطبان و نیاز جامعه به چنین محتواهایی در شرایط بحرانی است.»

وی افزود: «در شرایطی که فضای عمومی جامعه تحت تأثیر اتفاقات جنگی قرار دارد، تولید محتوای مناسب برای کودکان و نوجوانان اهمیت دوچندانی پیدا می‌کند؛ چراکه این گروه سنی بیش از دیگران در معرض تأثیرات روانی قرار دارند و نیازمند محتوایی هستند که علاوه بر ایجاد آرامش، به افزایش آگاهی آن‌ها نیز کمک کند.»

معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ادامه به خسارات وارد شده به این مجموعه اشاره کرد و گفت: «متأسفانه در جریان حملات صورت‌گرفته از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی، حدود ۵۴ مرکز کانون در نقاط مختلف کشور دچار آسیب شدند که میزان این خسارت‌ها از ۱۰ تا ۱۰۰ درصد متغیر بوده است. این حجم از آسیب، نشان‌دهنده آن است که زیرساخت‌های فرهنگی و آموزشی نیز مورد هدف قرار گرفته‌اند.»

وی تأکید کرد: «این اتفاقات به‌خوبی نشان می‌دهد که دشمنان، حوزه فرهنگ و به‌ویژه کودکان و نوجوانان را نیز بی‌هدف قرار نداده‌اند و به نوعی تلاش دارند به ریشه‌های فرهنگی جامعه آسیب وارد کنند. حمله به مراکز فرهنگی، در واقع حمله به آینده یک کشور است.»

کریمی صارمی همچنین با اشاره به آسیب‌های وارد شده به موزه کانون گفت: «موزه تاریخ و زمان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این ایام دچار خسارت جدی شد و متأسفانه بخشی از آثار ارزشمند موجود در این مجموعه از بین رفت. این آثار، بخشی از حافظه فرهنگی و هنری کشور محسوب می‌شد که از دست رفتن آن‌ها، ضایعه‌ای قابل توجه است.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های آینده کانون اشاره کرد و افزود: «در راستای پرداختن به موضوعات مرتبط با این ایام، به‌زودی فراخوانی برای نگارش فیلمنامه با محوریت شهادت دانش‌آموزان، به‌ویژه حادثه مدرسه «شجره طیبه» میناب منتشر خواهد شد. در این فراخوان، از نویسندگان و هنرمندان دعوت می‌شود تا آثار خود را ارائه دهند.»

معاون تولید کانون تصریح کرد: «پس از بررسی آثار ارسالی، بهترین متون برای تولید یک فیلم سینمایی انتخاب خواهد شد. هدف از این اقدام، روایت هنرمندانه این وقایع و انتقال آن به نسل‌های آینده در قالبی تأثیرگذار و ماندگار است.»

کریمی صارمی در پایان خاطرنشان کرد: «کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تلاش دارد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های هنری و فرهنگی خود، هم در حوزه تولید محتوا و هم در ثبت و روایت این رویدادها، نقش مؤثری ایفا کند و در کنار آن، به تقویت روحیه و آگاهی کودکان و نوجوانان کمک کند.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار