منوچهر شاهسواری:
سینما یک فرصت است
تهران(پانا) - نخستین اکران جشنواره فیلم فجر با سخنرانی دبیر این رویداد هنری همراه شد و چهلوچهارمین جشنواره فیلم فجر با نمایش نگهبان خورشید آغاز شد.
اولین سانس جشنواره فیلم فجر با نمایش انیمیشن "نگهبان خورشید" در پردیس سینمایی ملت آغاز شد.
در ابتدا، منوچهر شهسواری دبیر چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر روی صحنه آمد و در سخنانی اظهار داشت: من فقط از باب احترام و ادب آمدم که خوشآمد بگویم و بگویم این اولین نمایش جشنواره چهل و چهارم است.
دبیر جشنواره ملی فیلم فجر این جشنواره را رویداد مهم ملی و مردمیِ مردم ایران دانست و تصریح کرد: همچنان مقید هستم که این حادثه را رویدادی ملی قلمداد کنم و به آن باور دارم؛ امیدوارم همگی در شکلدادن به این رویداد مشارکت و همت داشته باشیم و بتوانیم دلهای مردم ایران را به سهم خودمان آرام کنیم.
وی تاکید کرد: آن چه اهمیت دارد، این است که بدانیم سینما ظرفیت است برای مردمان این سرزمین. این ظرفیت فعلا به دوش فیلمسازان و شما اهل رسانه است که با قوت و اعتقاد آن را گسترش بدهیم و باید دستانمان را به هم گره بزنیم برای اینکه تن و دلی نلرزد.
شهسواری با تأکید براینکه امسال انیمیشنهای زیادی در جشنواره ثبتنام کرده بود اما نرسیدند، گفت: امسال تعداد ثبت نام انیمیشنمان خوب بود اما نرسیدند و از دوستان عزیز تیم "نگهبان خورشید" عذرخواهی میکنیم که رقیب ندارند و به تنهای بار انیمیشن را بر دوش میکشند که فیلم زیبایی است و امیدواریم از آن لذت برید و یقیتا ما قدردان این تیم در اختتامیه خواهیم بود.
ارسال دیدگاه