بهترین فیلم جشنواره سینماحقیقت به «کافه مستند» آمد

تهران (پانا)- قسمت بیستم از فصل دوم برنامه «کافه مستند»، به نمایش مستند «تکثیر در اسارت» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مهدی ایمانی شهمیری اختصاص دارد.

کد مطلب: ۱۶۲۷۸۷۲
لینک کوتاه کپی شد
بهترین فیلم جشنواره سینماحقیقت به «کافه مستند» آمد

به نقل از روابط عمومی برنامه، قسمت بیستم از فصل دوم برنامه «کافه مستند»، به نمایش مستند «تکثیر در اسارت»، تولید شده در صداوسیمای استان سمنان، به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مهدی ایمانی شهمیری اختصاص دارد.

این اثر جمعه ۹ آبان ساعت ۱۵ روی آنتن شبکه افق می‌رود و پس از آن میز نقد مستند با اجرای محسن یزدی و با حضور کارگردان اثر و سعید سبحانی به عنوان منتقد برگزار می‌شود.

مستند «تکثیر در اسارت» که جایزه بهترین فیلم هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» را از آن خود کرده، به بررسی ماجرای یوزه‌ای ایرانی پرداخته و روایتگر چالش‌های تکثیر در اسارت است.

مستر کلاس مصطفی رزاق کریمی با عنوان «قوانین در لحظه ضبط» و اخبار مستند در هفت روز اخیر با اجرای نرگس مهراجی بخش‌های بعدی برنامه را تشکیل می‌دهند.

فصل دوم برنامه «کافه مستند» با اجرای محسن یزدی، تهیه‌کنندگی مهدی انصاری و سردبیری نگین ریاضی در حال پخش است که هر جمعه ساعت ۱۵ روی آنتن می‌رود و تکرار آن سه‌شنبه شب ساعت ۲۱ است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار