معاون قرآنی وزیر؛

تأکید بر نقش بانوان در عرصه‌های قرآنی و فرهنگی / تشکیل شورای مشورتی ویژه روز زن در وزارت فرهنگ

تهران (‌پانا) - خانم جوشایی مشاور امور بانوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با معاون و رئیس مرکز عالی قرآن و عترت دیدار کرد.

کد مطلب: ۱۶۲۱۶۸۲
لینک کوتاه کپی شد
تأکید بر نقش بانوان در عرصه‌های قرآنی و فرهنگی / تشکیل شورای مشورتی ویژه روز زن در وزارت فرهنگ

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین حمید رضا ارباب سلیمانی در دیدار با مشاور محترم وزیر در امور بانوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشنهاد تدوین طرح‌نامه‌ای برای تشکیل کارگروه و شورای مشورتی، ویژه تجلیل از بانوان همکار در روز زن را داد و گفت: این شورا با حضور نمایندگان بخش‌های مختلف وزارتخانه و مرکز عالی قرآن، برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام خواهد داد.

ارباب سلیمانی همچنین به مدیران قرآنی این مرکز تاکید کرد: در سفرهای استانی، با حضور در محافل قرآنی ویژه بانوان از تلاش‌های آنان در تربیت فرزندان حافظ قرآن و مدیریت مؤسسات قرآنی در سراسر کشور تقدیر کنند.

وی در این دیدار بر لزوم توجه جدی‌تر به نقش زنان در حوزه‌های مختلف به‌ویژه قرآن و عترت تأکید کرد و گفت: شایسته است در محیط کار به جایگاه زن و وظایفی که بر عهده دارند توجه لازم به عمل آید تا بتوانند با آرامش خاطر در منزل و محل کار به وظایف خطیر خود بپردازند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار