امیرفرزام دهنوی

از دل سایه‌ها تا نور صحنه

تهران (پانا) - امیرفرزام دهنوی، نویسنده و کارگردان نمایش «بازیگر سایه‌ها» در یادداشتی عنوان کرد باور دارد «بازیگر سایه‌ها» فقط یک تئاتر نیست؛ یک جنبش است. یک سفیر فرهنگی است که می‌تواند در سالن‌های فرهنگی، دانشگاه‌ها، فرهنگسراها و هر گوشه‌ای از این سرزمین برود و نشان بدهد که هنر، درمان است؛ تئاتر، زندگی است.

کد مطلب: ۱۵۸۷۵۴۲
لینک کوتاه کپی شد
از دل سایه‌ها تا نور صحنه

وقتی از «بازیگر سایه‌ها» حرف می‌زنم، فقط از یک نمایش حرف نمی‌زنم؛ از یک حرکت فرهنگی، هنری، انسانی و آینده‌ساز صحبت می‌کنم. نمایشی که توسط هنرمندانی روی صحنه می‌رود که شاید تا دیروز جامعه با تردید و دلسوزی به آن‌ها نگاه می‌کرد؛ اما امروز با افتخار، جسارت و نبوغ می‌درخشند: بچه‌هایی با اوتیسم، سندرم دان و شرایط خاص که سفیران واقعی صلح، مهربانی و امیدند.

من باور دارم «بازیگر سایه‌ها» فقط یک تئاتر نیست؛ یک جنبش است. یک سفیر فرهنگی است که می‌تواند در سالن‌های فرهنگی، دانشگاه‌ها، فرهنگسراها و هر گوشه‌ای از این سرزمین برود و نشان بدهد که هنر، درمان است؛ تئاتر، زندگی است.

نمایش سایه ها

این نمایش می‌خواهد بگوید: «ما هستیم. فرشته‌ها این‌جا هستند. با نبوغ، با توانمندی، با قدرتی بی‌نهایت.»

از خانواده‌های محترم دارای فرزندان با شرایط خاص—خانواده‌هایی که سال‌ها در سکوت، با عشق و ایستادگی، فرزندان‌شان را پرورش داده‌اند—دعوت می‌کنم که این حرکت را حمایت کنند. حمایت از این تئاتر، شبیه کاشتن یک درخت نور در دل جامعه است؛ حرکتی رو به جلو، برای تغییر نگاه عمومی، برای اثرگذاری بر سیاست‌گذاری‌ها، و برای ساخت آینده‌ای روشن‌تر برای فرزندانتان.

واکنش‌ها، اشک‌ها، لبخندها و تأثیرها، همه از جرقه‌ی یک تحول حکایت دارند. حالا وقت آن است که این جرقه را شعله‌ور کنیم.

ما آماده‌ایم تا «بازیگر سایه‌ها» را به دانشگاه‌ها، فرهنگسراها و سالن‌های مختلف کشور ببریم تا این پیام روشنی‌بخش را گسترش  دهیم.

این نمایش را ببینید و ببینید که فرزندانتان چه توانایی‌هایی دارند؛ نه فقط برای دیده شدن، بلکه برای تغییر دادن دنیا.

 

از خانواده‌های عزیز، از مخاطبین و خانواده‌های فرشته‌های اوتیسم، دان و شرایط خاص خواهش می‌کنم این پیام را با زبان دل، با زبان راست، زبان به زبان منتقل کنند؛ با صداقت، با امید، و با نگاهی روشن به آینده.

DSCF (4)

«بازیگر سایه‌ها» فقط یک اجرا نیست؛ تجربه‌ای است که دل را تکان می‌دهد، نگاه را تغییر می‌دهد، و چراغی در ذهن روشن می‌کند.

«بازیگر سایه‌ها» یک سفیر است؛

سفیر صلح، آرامش، هنر، دوستی، زندگی و توان‌بخشی. نمایشی برآمده از نظریه «سایه» کارل گوستاو یونگ، با بهره‌گیری از متد اکتینگ، موسیقی‌درمانی، آوازدرمانی، تئاتردرمانی و تکنیک‌های نوین توان‌بخشی هنری.

زمان اجرا: تا سوم مرداد ۱۴۰۳، هر روز ساعت ۱۷، تهیه بلیت: از سایت تیوال، https://www.tiwall.com/p/sayeha۵

با امید به جهانی که با صدای این فرشته‌ها ساخته شود.

نویسنده و کارگردان نمایش «بازیگر سایه‌ها»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار