شروع فیلمبرداری فیلم کوتاه «مدفنِ رویای از یاد رفته»

تهران (پانا) - فیلمبرداری فیلم کوتاه «مدفنِ رویای از یاد رفته» به نویسندگی و کارگردانی مسیح اکبری آغاز شد.

کد مطلب: ۱۵۶۶۷۸۳
لینک کوتاه کپی شد
شروع فیلمبرداری فیلم کوتاه «مدفنِ رویای از یاد رفته»

به گزارش مشاور رسانه‌ای؛ فیلمبرداری فیلم کوتاه «مدفنِ رویای از یاد رفته» به نویسندگی و کارگردانی مسیح اکبری آغاز شد. این فیلم کوتاه داستان مردی سالخورده را روایت می‌کند که در هیاهوی زندگی روزمره، رؤیای جوانی‌اش برای پیانیست شدن را فراموش کرده است. با شکسته شدن آینه‌ای قدیمی، پنجره‌ای خیالی به دنیای موسیقی او گشوده می‌شود و این آغاز یک سفر درون‌گرا به سمت احیای رؤیای دیرین است.

فیلم، قصه‌ای‌ست از خاطره، خیال و احیای امید با نور یک چراغ‌قوه که هر لحظه در دل تاریکی می‌درخشد.

این فیلم کوتاه با بازی محمود فردوسی در نقش اصلی، تهیه‌کنندگی ابوذر اکبری و امیر لطفی به عنوان مدیر فیلم‌برداری و طراح نور هم اکنون جلوی دوربین رفته است.

فیلم کوتاه «مدفنِ رویای از یاد رفته» در حال حاضر مراحل فیلمبرداری را پشت سر می‌گذارد و پس از تکمیل مراحل پس از تولید، در جشنواره‌های مختلف داخلی و بین‌المللی شرکت خواهد کرد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار