مسئول سازمان دانش‌آموزی شهرستان فیروزآباد:

طرح راه نو بستری برای تحقق مشارکت دانش‌آموزان در تصمیم‌گیری‌های آموزشی است

فیروزآباد (پانا) - مسئول سازمان دانش‌آموزی شهرستان فیروزآباد با اشاره به برگزاری جلسه هم‌اندیشی اعضای هیئت‌رئیسه مجلس شورای دانش‌آموزی، اجرای طرح راه نو را گامی مهم در جهت تقویت نقش‌آفرینی اجتماعی دانش‌آموزان دانست.

کد مطلب: ۱۷۳۴۰۸۱
لینک کوتاه کپی شد
طرح راه نو بستری برای تحقق مشارکت دانش‌آموزان در تصمیم‌گیری‌های آموزشی است

عبدالرسول فولادی، در گفت‌وگو با پانا در تشریح این نشست اظهار کرد: «جلسه هم‌اندیشی اعضای هیئت‌رئیسه مجلس شورای دانش‌آموزی و مسئولان سازمان دانش‌آموزی فیروزآباد با هدف بررسی چگونگی اجرای طرح راه نو در اداره آموزش‌وپرورش برگزار شد و در این جلسه اعضای هیئت‌رئیسه شورا با تأکید بر نقش مشارکت دانش‌آموزان در تصمیم‌گیری‌های آموزشی، پیشنهاداتی را در قالب طرح راه نو برای ارتقای کیفیت آموزشی و پرورش مهارت‌های فردی ارائه دادند.»

وی ضمن قدردانی از مشارکت فعال دانش‌آموزان افزود: «طرح راه نو که توسط فاطمه دولتشاه، نماینده دوازدهمین دوره مجلس دانش‌آموزی کشور طراحی شده است، سه هدف اصلی شامل شناخت و پیگیری مشکلات دانش‌آموزان، بررسی دیدگاه آنان نسبت به شیوه تدریس دبیران و آگاه‌سازی و رشد فکری دانش‌آموزان برای آینده را دنبال می‌کند.»

فولادی با اشاره به سوابق اجرایی این طرح تصریح کرد: «این طرح سال گذشته با همکاری نمایندگان مجلس شورای دانش‌آموزی و با مشارکت بیش از ۱۳۰۰ دانش‌آموز در ۵ استان از جمله فارس صورت گرفت که در سطح شهرستان فیروزآباد نیز با همکاری و مشارکت بیش از ۵۰ نفر از اعضای شورای دانش‌آموزی انجام شد.»

مسئول سازمان دانش‌آموزی فیروزآباد ادامه داد: «اعضای شورای دانش‌آموزی شهرستان سعی کردند با بررسی دیدگاه دانش‌آموزان نسبت به شیوه تدریس دبیران، بهترین راه‌حل را از طریق طرح راه نو ارائه دهند و اکثریت اعضای شورا نیز موافق اجرای طرح‌های آموزش نوین بودند تا جایگزین شیوه تدریس فعلی شود و پاسخگوی سطح جدید سوالات امتحانات نهایی و کنکور باشد.»

وی با بیان اینکه موضوع انرژی هسته‌ای نیز در این جلسه مورد توجه قرار گرفت، گفت: «از آن‌جا که انرژی هسته‌ای یکی از مهم‌ترین مسائل جامعه است و مطالعه دقیق آن توسط دانش‌آموزان ضروری به نظر می‌رسد، طرح راه نو این موضوع را جزئی از اهداف خود می‌داند و در این جلسه نیز تبادل‌نظر صورت گرفت.»

فولادی تأکید کرد: «طرح مذکور قرار است سال آینده نیز همچنان با قدرت توسط اعضای شورای دانش‌آموزی شهرستان به ریاست ابوالفضل حسنی‌پور و با همکاری سازمان دانش‌آموزی شهرستان ادامه یابد تا تعامل سازنده میان دانش‌آموزان، مدیران و مسئولان ارشد آموزشی در پیشبرد اهداف آموزشی تداوم داشته باشد.»

خبرنگار : دانش‌آموزان، نازنین‌زهرا صمصام‌نیا و نیایش زارعی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار